2017-01-20 01:30

SPORT


Ilie Stan nu are caracter

 |  21:00
Ilie Stan nu are caracter

Scandalul dintre Ilie Stan şi Gigi Becali, izbucnit din cauza doleanţelor financiare ale tehnicianului, care dorea să-i fie achitaţi cât mai repede banii restanţi, aduc în discuţie un trecut zbuciumat şi nu foarte îndepărtat al antrenorului. Nu multă lume îşi mai aduce aminte că, acum şase luni, Ilie Stan a stat pentru doar două etape pe banca Mioveniului, ulterior plecând de acolo cu mare tărăboi. Primarul localităţii, şi omul care dictează tot la clubul argeşean, Ion Georgescu, a fost cel care l-a adus pe tehnician pe banca Mioveniului, însă felul cum acesta din urmă a ales să dezerteze” i-a lăsat un gust amar edilului, care îl acuză pe actualul antrenor al Stelei că “nu are caracter”.

“Eu l-am adus la Mioveni, la sugestia unui prieten. Şi chiar dacă făcuse echipa să meargă, nu mai puteam continua împreună. Era exasperant ce pretenţii avea. Totul a pornit şi s-a sfârşit de la faptul că nu puteam să închiriez baza de pregătire de la Curtea de Argeş că vrea Ilie Stan, când baza de la noi era gratis, iar suporterii argeşeni voiau să îşi vadă echipa la Mioveni. A fugit ca un laş. Pe scurt, e lipsit total de carcater. L-am sunat atunci de 15 ori în două zile, dar nu a avut nici măcar bunul-simţ să răspundă la telefon. Să vedem dacă rămâne la Steaua, dar tare vreau să văd cum o să-l primească lumea de aici când va veni să joace în retur. Indiferent că eşti la Mioveni sau la Steaua, trebuie să respecţi omul sau clubul care te plăteşte. Se ştie foarte bine că în primele două luni din an nu sunt bani pe nicăieri. Nu e greu să pretinzi bani, greu e să-i produci. Iar asta nu cred că a înţeles el la Steaua. Îl respect pe Gigi Becali pentru tot ce a făcut în fotbalul românesc în ultimii ani. De la el s-a ridicat fotbalul nostru în Europa. Şi lui Ilie Stan îi doresc să ajungă departe, dar mă îndoiesc de asta, pentru că, repet, nu are caracter. Ce mari performanţe are el? Cu Twente a făcut experimente, iar la nivelul acesta nu ai voie să faci asta. A avut şi mult noroc în toamnă, dar cât să mai ţină şi acest noroc?”, a declarat pentru “Puterea”, primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Calificarea sau la revedere!

Atât i-a trebuit lui Ilie Stan, să intre în gura lui Gigi Becali, care nu îl va ierta în cazul în care Steaua nu va trece de Twente, în 16-imile Ligii Europa. De altfel, patronul i-a şi dat în direct la tv ultimatumul antrenorului, şi s-a legat, curios, de acelaşi “caracter” al acestuia: “Dacă va avea rezultate, el crede că mă dă afară şi pe mine. A luat-o razna Ilie. Nu ştiam că are caracterul ăsta. Trebuie să aibă rezultate, dacă nu, s-a nenorocit. Vă daţi seama că dacă mai câştigă un meci o să spună că el e patronul echipei.

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Ilie_stan, caracter, steaua, primar_mioveni, ion_gerogescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image