2016-12-06 22:14

SPORT


În lipsa lui Obreja, s-a decis Adunare pentru revocarea preşedintelui!

 |  14:28
În lipsa lui Obreja, s-a decis Adunare pentru revocarea preşedintelui!

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Fănel Trandafir, a anunţat, prin intermediul cotidianului „Puterea”, că în această dimineaţă Biroul Federal s-a reunit pentru a decide o Adunare Generală Extraordinară în 15 zile. Întâlnirea a avut loc în lipsa preşedintelui Rudel Obreja, plecat din ţară, şi hotărârea a fost votată cu unanimitate de voturi.

„Am decis cu unanimitate de voturi pentru ca Adunarea Generală Extraordinară să aibă loc în 15 zile, adică pe 24 septembrie. Conform statutului, noi, membrii Biroului Federal, ne-am sesizat şi am convocat Adunarea Generală. Atunci, vom încerca să-l revocăm din funcţie pe Rudel Obreja. Este ultima noastră încercare de a salva boxul, care acum este în moarte clinică”,a spus Trandafir pentru „Puterea”.

În mod normal, dacă Obreja va fi destituit de Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor, prerogativele acestuia vor fi luate de Fănel Trandafir, care este vicepreşedinte. Aceştia susţin că este ultima şansă pentru ca FR Box să scape de dezafiliere, care ar urma să fie definitivată chiar pe 24 septembrie, când are loc Adunarea Generală a AIBA. „Vom organiza dimineaţa şi sperăm că AIBA va vedea că suntem bine intenţionaţi şi va suspenda sancţiunea”, a adăugat Trandafir „Cimino”.

De partea cealaltă, preşedintele Rudel Obreja susţine că nu are nici o emoţie deoarece reunirea de azi nu a îndeplinit statutul. „Există nişte proceduri legale, nu s-au îndeplinit toate lucrurile cerute în statul. Este lovită de nulitate, legile trebuie respectate. Nu te poţi întâlni aşa, la botul calului. Vă garantez că nu va fi nici o Adunare. Aşa şi eu ştiu că alţi patru membri s-au adunat în alte parte şi au decis să nu se mai facă Adunarea. Nu am nici o emoţie în privinţa asta”, a afirmat şi Obreja pentru „Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05

TAGURI: FRB, Obreja, adunare, TrandafirComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARCOS
09 Sep 2011

Obreja are dreptate. Dupa statut rezultatele de astazi sunt lovite de "nulitate absoluta" Dar in "situatii exceptionale" se iau "masuri exceptionale".Totusi se spera ca "judecatorul" sa judece si "in spiritul legii" nu numai in "litera ei".Pana la judecator te omaara ....ANST-ul in frunte cu Stefanescu( nu-i mai pot spune domn) Federatia este dezafiliata,nu-si mai poate desfasura activitatea ,ANST si COSR,dau din coate a aneputinta. Poate o initiativa de "lege ferenda" sa stopeze asemenea "dictaturi gen Obreja" in viitor.Acum statutul este facut numai in favoarea sa.
UN ARBITRU ..
09 Sep 2011

Tu vorbesti de" proceduri legale" măi zdreanta mincinoasa tu vorbesti de statut care îl schimbi si ignori cum si de câte ori vrei tu , nu ți-e mila deloc de munca a zeci de oameni de transpiratia sportivilor , ai făcut Performanta ordinarule stii ce e aia slabire stii ce aia categorie stii ce înseamnă sa tremuri cu sportivul la coltul ringului te doare'n p....a de toți bine ca îți e tie bine si familiei Obreja. Îți spun sigur ca ședința se va tine si vei fi exclus de cel putin Jumatate din membrii biroului federal ...a ajuns cutitul la os nu se mai poate. Te întreb cine tine o competiție ... Cine participa si efectuează cantarul oficial ??? Arbitrii!! Cine face tragerea la sort ?? ... Arbitrii !!! Cine tine toată competiția ??? ... Arbitri !!! Cine sunt injurati si cine sunt acuzați de furturi???... Tot arbitrii si inclusiv D-nul Iancu ( Deles, tigan cum e dar e altfel de om ne respecta tipa la noi dar si sta la sprituri prietenesti cu noi , nu vine trece pe langa noi si nu ne baga in seama) cu toate astea pentru colegiul de arbitri nu sunt bani abia ne dați Pt. transport si cazare si masa in cele mai mizere condiții etc. Cu ce a-ți făcut pana acum nu reiese ca vreți binele acestei discipline mult iubite si de d-tra!!! "Sa fii om e lucru mare sa fii porc e o ... realitate "
...TOT EU ARBITRU...
09 Sep 2011

Marcos dar ce sa facă ANST si COSR dacă el nu își face "ordine si curatenie" la el in curte vrei sa impună ANST sau COSR-ul confederatiei mondiale AIBA ce sa facă ??? D-le Obreja cu toate cele enumerate in mesajul anterior va întreb si închei : fără arbitri adică fără delegat general si arbitri buni rai cum sunt, se poate tine o competiție , Finala, Cupa turneu cevo fi el ????? Bate gongul dacă nu e arbitru de ring sau nu sunt arbitri judecători la mese ???
TITI TUDOR
09 Sep 2011

DA FRATILOR EU SI ALTI ANTRENORI AM FURAT ALATURI DE RUDEL OBREJA,DAR ACUM DIN DRAGOSTE DE BOX MAI BINE MERG LA PUSCARIE DECAT SA-L MAI SLUJESC PE ACEST ORDINAR CARE NU ARE CARACTER SI NU TINE CONT DE NIMENI,INTERESELE LUI SUNT MAI PRESUS DE ORICE,EU SI RELU AURAS AM SCHIMBAT TABARA PENTRU BINELE BOXULUI ROMANESC.
LACAT
10 Sep 2011

Ce va place sa i jicniti pe la spate pe colegi vostri ca ce l ce a scris este unul care ii este dusman de moarte si ii pare rau ca nu i ca el si nu i barbat sa si spuna numele si sa i spuna ce are pe suflet iar cum ziceti ca au schimbat taberele eu cred ca TU CEL CE AI SCRIS esti un PAPAGALdar astia sunteti voi din lumea boxului va jigniti care pe care OAMENI DE doi lei pacat ca l jicniti pe unul dea l vostru poate unu care ii esti apropiat PACAT
SUSANU
10 Sep 2011

sunteti cei din lumea boxului oameni fara caracter oameni care nu meritati sa invatati copii acei copii ce vin la o sala de box CE SA INVETE COPII ACEI DE LA VOI nu aveti ni cap nici cultura in el bine va fac ca va mincati intre voi c a ciini sunteti dusmanosi cind unul e mai rasarit sariti sa i dati in cap sunt convins ca cel ce a scris d e PROSOP ii este mare DUSMAN si un om de doi bani de ce nu si a scris numele lui si la scri pe al lui prosop sunteti un rautacios va ti racorit
ALEX
12 Sep 2011

E RUSINOS SA VA ARUNCATI MIZERI UNUL LA ALTUL,DACA TOT SINTETI HOTARITI SA FACETI CEVA BUN PENTRU SPORTIVI ,EU NU CRED CA PRESDINTELE FEDERATIEI NU VREA SA PLECE ,NU E O FEDERATIE PERSONALA SAU UN SRL.ADUNATIVATI SI HOTARITI,E CEL MAI BUN LUCRU,SI AR FI MAI BINE DACA SEDIUL FEDERATIE ROMANE DE BOX VA FI LA CLUJ,TIMISOARA,ALBA,SIBIU,CRAIOVA,IASI, SAU DEVA.ATUNCI NU CRED CA CINEVA VA MAI TINE CU DINTI DE SCAUN CARE DIN PACATE OFERA MULTA CALDURA SI DULCEATA LA BUCURESTI.

Adauga un comentariu

Random image