2017-01-19 10:55

SPORT


În lipsa lui Obreja, s-a decis Adunare pentru revocarea preşedintelui!

 |  14:28
În lipsa lui Obreja, s-a decis Adunare pentru revocarea preşedintelui!

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Fănel Trandafir, a anunţat, prin intermediul cotidianului „Puterea”, că în această dimineaţă Biroul Federal s-a reunit pentru a decide o Adunare Generală Extraordinară în 15 zile. Întâlnirea a avut loc în lipsa preşedintelui Rudel Obreja, plecat din ţară, şi hotărârea a fost votată cu unanimitate de voturi.

„Am decis cu unanimitate de voturi pentru ca Adunarea Generală Extraordinară să aibă loc în 15 zile, adică pe 24 septembrie. Conform statutului, noi, membrii Biroului Federal, ne-am sesizat şi am convocat Adunarea Generală. Atunci, vom încerca să-l revocăm din funcţie pe Rudel Obreja. Este ultima noastră încercare de a salva boxul, care acum este în moarte clinică”,a spus Trandafir pentru „Puterea”.

În mod normal, dacă Obreja va fi destituit de Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor, prerogativele acestuia vor fi luate de Fănel Trandafir, care este vicepreşedinte. Aceştia susţin că este ultima şansă pentru ca FR Box să scape de dezafiliere, care ar urma să fie definitivată chiar pe 24 septembrie, când are loc Adunarea Generală a AIBA. „Vom organiza dimineaţa şi sperăm că AIBA va vedea că suntem bine intenţionaţi şi va suspenda sancţiunea”, a adăugat Trandafir „Cimino”.

De partea cealaltă, preşedintele Rudel Obreja susţine că nu are nici o emoţie deoarece reunirea de azi nu a îndeplinit statutul. „Există nişte proceduri legale, nu s-au îndeplinit toate lucrurile cerute în statul. Este lovită de nulitate, legile trebuie respectate. Nu te poţi întâlni aşa, la botul calului. Vă garantez că nu va fi nici o Adunare. Aşa şi eu ştiu că alţi patru membri s-au adunat în alte parte şi au decis să nu se mai facă Adunarea. Nu am nici o emoţie în privinţa asta”, a afirmat şi Obreja pentru „Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05

TAGURI: FRB, Obreja, adunare, TrandafirComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARCOS
09 Sep 2011

Obreja are dreptate. Dupa statut rezultatele de as tazi sunt lovite de "nuli tate absoluta" Dar in "si tuatii exceptionale" se i au "masuri exceptionale". Totusi se spera ca "judec atorul" sa judece si "in spiritul legii" nu numai in "litera ei".Pana la ju decator te omaara ....ANS T-ul in frunte cu Stefane scu( nu-i mai pot spune d omn) Federatia este dezaf iliata,nu-si mai poate de sfasura activitatea ,ANST si COSR,dau din coate a aneputinta. Poate o initi ativa de "lege ferenda" s a stopeze asemenea "dicta turi gen Obreja" in viito r.Acum statutul este facu t numai in favoarea sa.
UN ARBITRU ..
09 Sep 2011

Tu vorbesti de" proceduri legale" măi zdreanta mi ncinoasa tu vorbesti de s tatut care îl schimbi si ignori cum si de câte o ri vrei tu , nu ți-e mil a deloc de munca a zeci d e oameni de transpiratia sportivilor , ai făcut P erformanta ordinarule sti i ce e aia slabire stii c e aia categorie stii ce nseamnă sa tremuri cu s portivul la coltul ringul ui te doare'n p....a de t oți bine ca îți e tie bine si familiei Obreja. Îți spun sigur ca ș edința se va tine si vei fi exclus de cel putin J umatate din membrii birou lui federal ...a ajuns cu titul la os nu se mai poa te. Te întreb cine tine o competiție ... Cine p articipa si efectuează c antarul oficial ??? Arbit rii!! Cine face tragerea la sort ?? ... Arbitrii ! !! Cine tine toată compe tiția ??? ... Arbitri !! ! Cine sunt injurati si c ine sunt acuzați de furt uri???... Tot arbitrii si inclusiv D-nul Iancu ( D eles, tigan cum e dar e a ltfel de om ne respecta t ipa la noi dar si sta la sprituri prietenesti cu n oi , nu vine trece pe lan ga noi si nu ne baga in s eama) cu toate astea pent ru colegiul de arbitri nu sunt bani abia ne dați Pt. transport si cazare s i masa in cele mai mizere condiții etc. Cu ce a-ți făcut pana acum n u reiese ca vreți binele acestei discipline mult iubite si de d-tra!!! " Sa fii om e lucru mare sa fii porc e o ... realita te "
...TOT EU ARBITRU...
09 Sep 2011

Marcos dar ce sa facă AN ST si COSR dacă el nu î și face "ordine si curat enie" la el in curte vrei sa impună ANST sau COSR -ul confederatiei mondial e AIBA ce sa facă ??? D -le Obreja cu toate cele enumerate in mesajul ante rior va întreb si înche i : fără arbitri adică fără delegat general s i arbitri buni rai cum su nt, se poate tine o compe tiție , Finala, Cupa tur neu cevo fi el ????? Bate gongul dacă nu e arbitr u de ring sau nu sunt arb itri judecători la mese ???
TITI TUDOR
09 Sep 2011

DA FRATILOR EU SI ALTI AN TRENORI AM FURAT ALATURI DE RUDEL OBREJA,DAR ACUM DIN DRAGOSTE DE BOX MAI B INE MERG LA PUSCARIE DECA T SA-L MAI SLUJESC PE ACE ST ORDINAR CARE NU ARE CA RACTER SI NU TINE CONT DE NIMENI,INTERESELE LUI SU NT MAI PRESUS DE ORICE,EU SI RELU AURAS AM SCHIMBA T TABARA PENTRU BINELE BO XULUI ROMANESC.
LACAT
10 Sep 2011

Ce va place sa i jicniti pe la spate pe colegi vo stri ca ce l ce a scris e ste unul care ii este dus man de moarte si ii pare rau ca nu i ca el si nu i barbat sa si spuna numel e si sa i spuna ce are pe suflet iar cum ziceti c a au schimbat taberele eu cred ca TU CEL CE AI SCR IS esti un PAPAGALdar ast ia sunteti voi din lumea boxului va jigniti care p e care OAMENI DE doi lei pacat ca l jicniti pe un ul dea l vostru poate unu care ii esti apropiat PA CAT
SUSANU
10 Sep 2011

sunteti cei din lumea box ului oameni fara caracter oameni care nu meritati sa invatati copii acei co pii ce vin la o sala de b ox CE SA INVETE COPII ACE I DE LA VOI nu aveti ni c ap nici cultura in el bin e va fac ca va mincati i ntre voi c a ciini sunte ti dusmanosi cind unul e mai rasarit sariti sa i d ati in cap sunt convins ca cel ce a scris d e PRO SOP ii este mare DUSMAN s i un om de doi bani de ce nu si a scris numele lui si la scri pe al lui pro sop sunteti un rautacios va ti racorit
ALEX
12 Sep 2011

E RUSINOS SA VA ARUNCATI MIZERI UNUL LA ALTUL,DACA TOT SINTETI HOTARITI SA FACETI CEVA BUN PENTRU SP ORTIVI ,EU NU CRED CA PRE SDINTELE FEDERATIEI NU VR EA SA PLECE ,NU E O FEDER ATIE PERSONALA SAU UN SRL .ADUNATIVATI SI HOTARITI, E CEL MAI BUN LUCRU,SI AR FI MAI BINE DACA SEDIUL FEDERATIE ROMANE DE BOX V A FI LA CLUJ,TIMISOARA,AL BA,SIBIU,CRAIOVA,IASI, SA U DEVA.ATUNCI NU CRED CA CINEVA VA MAI TINE CU DIN TI DE SCAUN CARE DIN PACA TE OFERA MULTA CALDURA SI DULCEATA LA BUCURESTI.

Adauga un comentariu

Random image