2019-03-26 12:33


Incendiul din Colectiv. FRF donează 22.000 euro pentru susţinerea victimelor

 |  13:55
Incendiul din Colectiv. FRF donează 22.000 euro pentru susţinerea victimelor

Federația Română de Fotbal (FRF) donează suma de 22.000 de euro pentru continuarea programelor de susținere a victimelor și aparținătorilor tragediei din clubul Colectiv, potrivit site-ului FRF.

Valoarea acestei donații a fost realizată din donarea primelor obținute de jucătorii naţionalei la unul dintre meciurile din campania pentru calificarea la EURO 2016. Astfel, la aceşti 18.000 de euro se adaugă 4.000 de euro strânşi din vânzarea tricourilor comemorative.

''Apreciem încrederea și deschiderea arătată de Federația Română de Fotbal, dar mai ales implicarea în a ajuta victimele de la Colectiv. Cu atât mai mult cu cât este nevoie de intervenție pe termen lung în astfel de cazuri. Cei 22.000 de euro vor fi gestionați astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale celor implicați în tragicul eveniment'', a precizat Amedeea Enache, directorul executiv al Fundației Estuar.

''Solidaritatea și mobilizarea fiecăruia confirmă încă o dată că împreună putem face mult mai mult. Am apreciat sprijinul jucătorilor, al fiecăruia dintre voi care a ales să fie alături de cei aflați în nevoie. Acum ne onorează să avem alături un partener responsabil, preocupat de binele social cu care să ducem lucrurile mai departe. Suntem deschiși colaborărilor care construiesc soluții viabile pentru societatea civilă'', a afirmat, la rândul său, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-11

TAGURI: incendiu, colectiv, frf, doneaza, 22000, euro, sustine, victima
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...