2017-01-24 23:27


Închide-i gura, Luciane!

 |  21:00
Închide-i gura, Luciane!

Campionul Lucian Bute îşi cunoaşte primul adversar din acest an. Finalistul SuperSix, Carl Froch, vine peste trei luni în Canada să se bată cu pugilistul român. Promotorii celor doi boxeri au început negocierile imediat după finala pierdută de britanic în faţa lui Andre Ward, iar acum la o înţelegere privind data şi aspectul financiar al disputei. Mai mult decât atât, cei doi ar putea să se mai întâlnească încă o dată, la vară, de data aceasta pe terenul englezului, la Nottingham.

Carl Froch este adversarul pe care Bute îl dorea cel mai mult, deoarece vrea să-i dea o lecţie britanicului care i-a terfelit imaginea şi performanţele obţinute până acum în boxul profesionist. “Lupta dintre Bute si Johnson a fost una plictisitoare. Una de c...t. E un adversar uşor pentru mine. Este el campion IBF, dar se luptă doar acasă şi de aceea nu i se acordă credit şi respect, pe care oricum nu le merită, pentru că nu a boxat cu nimeni mare. Bute nu se poate compara cu mine, pentru că eu am boxat împotriva celor mai buni boxeri, pe când el a făcut tot posibilul să-i evite. Interbox ştie că Bute e un boxer slab şi de aceea au făcut oferte mici pentru adversari de calibru, pentru a fi refuzat. Bute nu e nici măcar cel mai bun boxer din Canada. Acela e Jean Pascal, pe care eu l-am bătut deja”, au fost doar câteva din atacurile sub centură ale lui Froch.Replica lui Bute nu s-a lăsat aşteptată: „Vreau să mă bat cu Froch, pentru că vorbeşte prea mult. Vreau să-i închid gura aia mare pe care o are. O să-l fac să regrete tot ce a spus despre mine. M-a atacat de atâtea ori, o să închei conturile cu el”.

Urmează Ward?

În caz că va trece şi de Carl Froch, campionul român are cale liberă către câştigătorul SuperSix, Andre Ward, dispută care ar putea avea loc la finele lui 2012, sau cel târziu în primăvara anului viitor. Nici cea de-a doua întâlnire cu Carl Froch nu este încă sigur bătută în cuie, deoarece IBF l-ar putea obliga pe să-şi apere în această vară centura împotriva challengerului obligatoriu.

Palmares

Lucian Bute- 30 de victorii (24 KO), 0 înfrângeri, 0 remize

Carl Froch - 28 de victorii (20 KO), 2 înfrângeri, 0 remize


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

Mai multe imagini:
Închide-i gura, Luciane!
zoom

TAGURI: Bute, froch, box, centuraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MILI
11 Ian 2012

mare smecher bute!il face pe acel flok sa creada ca dupa primul meci va mai juca unul.cunoscatorii stiu ca daca se joaca in aprilie,pina in decembrie flok nu poate iesi din coma..
Random image