2018-12-17 19:01


UPDATE. Incidente între jucători la U Cluj – CFR Cluj. Meciul nu s-a mai reluat. Trupa lui Andone va câștiga la "masa verde"

 |  22:34
UPDATE. Incidente între jucători la U Cluj – CFR Cluj. Meciul nu s-a mai reluat. Trupa lui Andone va câștiga la "masa verde"

UPDATE 23.31. Componenţii echipei CFR Cluj au plecat de la Cluj Arena cu duba Jandarmeriei, iar conform regulamentului, echipa din Gruia va câştiga meciul la masa verde, deoarece Universitatea Cluj a fost organizator şi nu a putut asigura desfăşurarea partidei în condiţii de siguranță.

“În baza imaginilor video, se va lua o decizie. Este pentru prima dată în cariera mea când se întâmpla aşa ceva. Hotărârea a fost luată de domnul Tudor şi probabil va da nişte explicaţii.Cadu a provocat, nu trebuia să meargă la galeria Universităţii Cluj. Decizia finală a fost luată de Tudor, el a oprit meciul după ce a văzut ce se întâmpla pe tunel. A motivat decizia că ar fi trebuit să elimine mai mult de 5 jucători de la fiecare echipă",a declarat la DigiSport Alexandru Boc, observatorul partidei de la Cluj.

"A fost o bătaie generală, însă Alexandru Tudor a venit cu lecţia învăţată. Mi-am schimbat total părerea despre acest arbitru. A venit acest mare jucător al CFR-ului, Ricardo Cadu, de care în Portugalia nu ştia nimeni şi i-a provocat pe suporterii noştri intenţionat. Era un nimeni în Portugalia şi vine să câştige sute de mii de euro în România. Nu se poate să faci aşa ceva. Nu mă interesează ce se va întâmpla, dacă  se va relua meciul altădată sau nu. Bornescu nu trebuia să răspundă provocărilor, dar trebuie şi jucătorii mei înţeleşi. Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat în această seară. Alexandru Tudor a vrut să facă pe cineva campion în seara asta”, a spus și Claudiu Niculescu la DigiSport.

Un penalty acordat ușor de Alexandru Tudor pentru CFR Cluj în prima repriză a provocat un adevărat infern pe Cluj Arena.  Cadu a transformat lovitura de la 11 metri, iar apoi căpitanul lui CFR s-a dus ostentativ la galeria lui U, gest care l-a scos din minți pe Bornescu. Portarul l-a bruscat pe Cadu, iar apoi s-a produs un meleu între jucătorii celor două echipe.

De aici, haosul a fost complet, jucătorii s-au îmbrâncit pe tunelul de la vestiare, iar după mai multe minute de parlamentări, Alexandru Tudor a trimis echipele la vestiare, iar meciul nu s-a mai reluat.

Cel mai probabil, victoria va reveni oaspeților la masa verde.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-07-21

TAGURI: incidente, u cluj, cfr cluj, liga 1
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FLORIN
09 Mai 2012

mai nea antrenor niculescu, dar tu cine esti?esti un nimeni atat ca si antrenor cat si ca jucator. ce ai realizat ma?ai fost golgeter la o echipa ce nu a trecut de preliminarii in Europa si atat, nimic mai mult.
ATTIS
09 Mai 2012

dar tu cine esti florinE,mai
MIHAI
09 Mai 2012

Ce usor este sa stai pe margine si sa critici de zor.
Random imageUltimele stiri
loading...