2019-05-19 20:03


INCREDIBIL. Meme Stoica, la un pas de DINAMO. Cine l-a propus în Ștefan cel Mare

 |  12:43
INCREDIBIL. Meme Stoica, la un pas de DINAMO. Cine l-a propus în Ștefan cel Mare

Războiul dintre galeria dinamovistă și managerul FCSB-ist Meme Stoica este arhicunoscut. O eventuală colaborare între cele două părți este exclusă total. Și totuși, în urmă cu șapte ani, Meme a fost la un pas de gruparea din Ștefan cel Mare. Dezvăluirea a fost făcută de Ioan Andone, bun prieten cu oficialul roș-albastru. Chiar “Fălcosul” a fost cel care l-a propus pe Stoica în Groapă. De ce a picat totul?

Totul s-a petrecut în sezonul 2010 -2011, atunci când Meme Stoica își dorea să plece de la Unirea Urziceni, după ce Dumitru Bucșaru luase decizia să vântă toți jucătorii și să pună lacatul pe soarta fostei campioane a României.  Cum Meme era certat la cuțite la acea vreme cu Gigi Becali şi nu mai intenţiona să revină vreodată la clubul patronat de acesta, s-a gândit la oportunitatea de a veni la Dinamo. "Meme o terminase cu Urziceniul, unde Bucşaru îi vânduse toată echipa şi nici nu-i mai plătea jucătorii rămaşi. Ne întâlneam foarte des cu grupul meu de prieteni la un restaurant din Herăstrău, vorbeam, ne uitam la meciuri, comentam. Mi-a spus de mai multe ori 'vreau să vin la Dinamo, să muncim împreună, să facem super-echipă! Ia-mă la Dinamo pentru că nu vreau nici în ruptul capului să mă mai întorc la Steaua. Ando, vezi ce bine mă înţeleg cu tine şi abia aştept să muncim împreună'. Văzându-l atât de hotărât, eu personal l-am propus la Dinamo! Am vorbit cu domnul Badea, dar nu ştiu apoi ce s-a întâmplat şi de ce Meme nu a mai ajuns la Dinamo. Nu cunosc dacă s-a văzut cu domnul Badea, dacă au negociat sau dacă a avut vreo discuţie cu alt şef de la Dinamo. Dar, repet, eu l-am propus la Dinamo pentru că insista şi-l apreciam. Şi mai e ceva: Meme spunea că ar avea o ofertă de la Rapid, dar nu vrea să meargă acolo. Dorea la Dinamo!", a spus Ioan Andone pentru Fanatik.

Totuși, Nicolae Badea n-a stat pe gânduri și a refuzat propunerea: "2010 era? Da, 2010! Mi-a spus Andone despre faptul că Mihai Stoica ar vrea să vină la Dinamo, dar am exclus din start orice discuţie pe acest subiect. Îmi zisese şi Cristi Borcea ceva, dar nu a insistat, aşa că nu are rost să mai vorbim acum".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-04

TAGURI: meme stoica, dinamo propus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri