2019-01-16 08:51


Interzis la Craiova. Adrian Mititelu îşi duce echipa să joace la Petroşani

 |  14:09
Interzis la Craiova. Adrian Mititelu îşi duce echipa să joace la Petroşani
Florentin Dincă

UPDATE 15.02 Consiliul Local Petroşani a aprobat în unanimitate cererea depusă de FC Universitatea Craiova de a-şi disputa meciurile de pe teren propriu la Petroşani în viitorul sezon din liga a doua. Adrian Mititelu urmează să plătească o chirie de 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare meci oficial, 500 de euro plus TVA pentru fiecare partidă amicală, precum şi 25% din încasările din bilete.

Evacuat de pe Ion Oblemenco de primarul Olguţa Vasilescu, Adrian Mititelu s-a repliat repede şi a găsit o destinaţie unde echipa sa să îşi joace meciurile de pe teren propriu în noul sezon.  Finanţatorul FC Universitatea Craiova mută echipă la Petroşani, la 170 de kilometri de Craiova. În acest sens, a făcut deja o cerere către Consiliul Local din Valea Jiului.

“Am ales Valea Jiului pentru că sunt foarte mulţi suporteri ai Craiovei în vale. L-am delegat pe preşedintele Marcel Iancu să se ocupe de toată problema şi sperăm ca totul să fie bine”, a declarat Adrian Mititelu.

FC Universitatea Craiova, echipa lui Mititelu, şi-a depus vineri actele de înscriere în noul sezon al ligii secunde. Tot aici urmează să se înscrie şi CS Universitatea Craiova, formaţia administrată de Primăria din Bănie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-05
Citeste si:
CS Universitatea Craiova a fost lansată şi ea la apă
A ÎNCOLŢIT ALT PRAZ. Un nou proiect Universitatea Craiova
Craiova, condamnată să-i achite 7 milioane de euro lui Piţurcă
REVINE CRAIOVA ÎN LIGA A DOUA? Federaţia nu bagă în seamă Ştiinţa

TAGURI: adrian, mititelu, fc, universitatea, craiova, echipa, petrosani, cerere, consiliu, local, valea, jiului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...