2017-01-17 23:30

SPORT


Întoarcerea campionului

 |  15:48
Întoarcerea campionului
Lucian Bute s-a întors în ţară la o săptămână dupătrimful cu Brian Magee. Ms. Knock Out speră ca următorul meci să aibă loc laBucureşti, dar încă nu ştie sigur numele adversarului. “Sunt şanse mari să boxez acasă, din partea Interbox am acceptul. Din momentulcând am devenit campion mondial mi-am dorit să boxez în România. E un vis, spersă mi se îndeplinească”,a spus Bute, care a explicat şi motivul pentru carea boxat până acum în Canada şi nu în România: “Acolo vând cele mai multe bilete. Nu pot merge să mă lupt cudouă, trei mii de oameni în tribune”.

Îşi ameninţă posibilii adversari

Pugilistul român a mai afirmat că vrea să dispute treimeciuri în acest an. Unul a fost cu Magee, următorul va avea loc în vară,pentru ca ultima dispută să aibă loc la finele anului. Totodată, Bute şi-aanalizat viitorii oponenţi, despre care spune că nu au nici o şansă în faţa sa:“Sunt gata să mă bat cu oricine, la Bucureşti sau în Canada. O să le arăt eucât de bun sunt, vreau să ajung în istorie. Toţi vor să se bată cu mine, dar osă le vină rândul la fiecare. S-a vorbit de Mikkel Kessler, însă el are oproblemă medicală. Va fi un adversar pentru mine, dar nu în vară, poate spresfârşitul anului. Iar Frochvăd că vorbeşte, dar nu prea vrea să se bată cu mine”.

Vrea să seîntâlnească cu Doroftei

Estebine cunoscută animozitatea între Lucian Bute şi Leonard Doroftei. Cel poreclit“Moşul”îl taxează după fiecare succes pe Bute, considerând că adversarii acestuia nuse ridică la nivelul său. Totuşi, Lucian îngroapă securea războiului şi spunecă vrea să se întânească cu Doroftei, chiar la pub-ul acestuia de la Ploieşti: “Când o să trec pe la el prin oraş, mi-ar plăcea să trec pe la Leonard labarul său. Nu am fost până acum la el, dar o să o fac”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image