2018-11-21 04:31


Invidios pe succesul cumnatului

 |  18:42
Invidios pe succesul cumnatului

În urmă cu nici două săptămâni, Gică Popescu declara că sub nici o formă nu mai vrea să revină în fotbal, după detenţia care l-a marcat profund. Numai că „Baciul” s-a sucit cu 180 de grade, fiind invidios pe reuşita cumnatului său Gică Hagi, cu Academia sa, cu echipa din Liga 1 şi cu banii primiţi din transferurile de jucători.

Chiar dacă nu a fost deloc inspirat în afacerile imobiliare în care s-a implicat după ce a pus ghetele în cui, Popescu a decis să investească jumătate de milion de euro în Şcoala de Fotbal pe care încă o deţine în Bănie, dar care ajunsese în paragină înainte ca ex-internaţionalul să intre la închisoare din cauza implicării în Dosarul Transferurilor.

Dezvăluirea a fost făcută de managerul şcolii de fotbal, Paul Răducan, într-un interviu pentru ziare.com. ”Suntem în lucrări mari de tot acum. Am investit mulți bani și acum este curtea plină de mașini care iau deșeurile și mobilierul vechi. Chiar acum suntem in lucrări. Deocamdată, modernizam clădirile La începutul lunii următoare sperăm să schimbăm și terenurile artificiale, daca ne vine gazonul din Olanda. În cei 500.000 de euro e inclus și terenul artificial mare, pe care nu-l facem acum. Le facem doar pe cele mici. Gică Popescu e foarte implicat, chiar mai implicat decât înainte. A trecut pe la noi mult mai mult decât trecea înainte. Iar noi ne refacem încet baza și o aducem la standardele la care a fost. Era nevoie de această investiție pentru că noi aici chiar lucram, nu stăm degeaba. Noi avem 185 de sportivi, plecând de la grupele de 7 ani până la cei U19. Scopul centrelor de juniori trebuie să fie unul: formarea și promovarea jucătorilor”, a spus Răducan.

Dar iată ce afirma Gică Popescu la DigiSport, pe 27 septembrie 2016: “Nu am niciun gând să revin în fotbal. E posibil să nu mă întorc niciodată. Eu nu am vrut să candidez la preşedinţia FRF. Dar lumea a spus că noi, cei care am fost reprezentanţii Generaţiei de Aur, să ne implicăm. Am avut un proiect la care am lucrat foarte, foarte mult. Şi aveam cu toţii mult entuziasm. Toată echipa din jurul meu avea o ambiţie nemaipomenită. Acum, mi-a dispărut acel entuziasm complet, puţin probabil să mai apară. E foarte greu să mai găsesc resorturile necesare”.

În 2000 inaugurarea, în 2014 falimentul

În urmă cu 16 ani, pe când încă juca fotbal, Gică Popescu punea bazele Şcolii de fotbal care îi purta numele. Prin curtea sa au trecut sute de fotbalişti, printre cei mai reprezentativi fiind Ionuţ Rada, Ovidiu Burca, Sabrin Sburlea, Ştefan Bărboianu, Ionuţ Stancu, Emil Ducu Ninu, Lucian Filip, Ştefan Popescu, Ionuţ Năstasie, Sebastian Mladen, Vlad Morar sau Adrian Stoian. Curios, dar Popescu nu a fost niciodată atât de interesat şi implicat şi poate nici atât de priceput în acest proiect la fel ca şi cumnatul său Hagi, care respiră fotbal. După ce a supravieţuit “pe avarie” mai mulţi ani, iar în 2013 a intrat în insolvenţă, Baciul a decis un an mai târziu să pună lacătul, după ce Tribunalul Dolj, Secţia a II-a Civilă, a acceptat cererea de intrare în faliment a firmei fostului căpitan al naţionalei şi al Barcelonei, care acumulase datorii de 900.000 de lei, cea mai mare parte provenind din taxe şi impozite neachitate la bugetul de stat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-08

TAGURI: succes, cumnat, gica popescu, gica hagi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...