2018-12-18 21:42


Învins, dar mulțumit de cum a luptat. Lucian Bute nu spune STOP carierei

 |  16:49
Învins, dar mulțumit de cum a luptat. Lucian Bute nu spune STOP carierei
Florentin Dincă

Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu James DeGale pentru centura IBF la categoria semimijlocie. Chiar dacă diferența nu a fost așa de mare pe cât au punctat-o arbitrii la final, înfrângerea nu a lăsat loc de interpretări. În ciuda eșecului, pugilistul român a fost mulțumit per ansamblu de prestația sa, și spune că se simte în vână și va continua să boxeze.

"Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine. După ce am pierdut cu Froch, mi-a fost foarte greu. Am luat o pauză şi acum am revenit. Mă simt foarte bine, sunt sănătos şi mai am o şansă să revin în top. Sunt foarte mulţumit de prestaţia mea, am dovedit că am revenit. Toată lumea spunea că e prea devreme pentru un meci de titlu mondial, dar am dovedit că nu e adevărat. Sunt multe lucruri pozitive de reţinut. Poate în primele trei runde am aşteptat prea mult şi nu am legat loviturile şi i-am permis lui James să lupte cu mine. Când am pus presiune şi am replicat, am luat repriza", a spus Lucian Bute.

"E dificil de acceptat eşecul, pentru că Lucian şi-a vândut scump pielea în ring. Toată lumea spunea că este terminat, dar, din fericire, oamenii l-au putut vedea pe noul Lucian. A fost o luptă foarte strânsă şi vom reveni în ring", a fost și părerea lui Howard Grant, antrenorul românului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29
Citeste si:
Lucian Bute se bate sâmbătă noapte cu James DeGale. Englezul pleacă mare favorit în lupta pentru titlul mondial IBF
Lucian Bute la cântarul oficial: Vreau să devin din nou campion mondial
Lucian Bute, învins de James DeGale

TAGURI: lucian bute, james degale, stop, cariera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...