2016-10-26 01:57

SPORT


Ioan Andone: Trebuie un şoc ca Dinamo să traverseze criza

 |  07:59
Ioan Andone: Trebuie un şoc ca Dinamo să traverseze criza

Ioan Andone a declarat luni seara, după înfrângerea suferită în faţa echipei CS Universitatea Craiova, că formaţia sa traversează o criză şi este nevoie de „un şoc” ca să iasă din asta.

"A fost un joc deschis, am întâlnit o echipă superofensivă, dar, din păcate, am plecat fără puncte. Am pierdut din cauza unor greşeli, am dat şanse celor de la Craiova, la 1-1 aveam schimbări pe bancă prin care puteam să schimb cursul jocului. Corbu cred că a fost cel mai bun fundaş. Gnohere a jucat bine, dar nu a marcat, însă a dat totul", a afirmat Ioan Andone la DolceSport.

Tehnicianul lui Dinamo a mai spus că echipa sa traversează o criză.

"Este şi o criză, trebuie un şoc ca să ieşim din asta, iar pentru asta trebuie să luăm toate punctele din meciurile cu Pandurii. O să lucrăm şi la antrenament cu doi atacanţi, pentru că am vrut să creăm presiune, însă nu am reuşit să marcăm. Avem timp să prindem play-off-ul, sunt multe puncte puse în joc, pe care putem să le acumulăm, însă greşelile ne costă. Conducerea ne-a cerut şase puncte, suntem Dinamo şi trebuie să câştigăm meciuri", a subliniat Ioan Andone. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: ioan andone, trebuie, soc, dinamo, traverseaza, crizaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DINAMO. Ioan Andone şi-a luat jucătorii în colimator. E nemulţumit de toţi, numai de el nu Dinamo traversează o perioadă neagră în campionat. Defavorizată grav şi de arbitraje, trupa... 09 Oct 2016 | (0)
“Guriţă” se autopropune la Dinamo. Cosmin Contra este favorit să-i ia locul lui Ioan Andone Dinamo suferă din plin la toate capitolele. Evoluţiile jenante ale “câinilor” din ultima... 19 Oct 2016 | (0)