2016-12-11 04:28

SPORT


Ioan Andone: Trebuie un şoc ca Dinamo să traverseze criza

 |  07:59
Ioan Andone: Trebuie un şoc ca Dinamo să traverseze criza

Ioan Andone a declarat luni seara, după înfrângerea suferită în faţa echipei CS Universitatea Craiova, că formaţia sa traversează o criză şi este nevoie de „un şoc” ca să iasă din asta.

"A fost un joc deschis, am întâlnit o echipă superofensivă, dar, din păcate, am plecat fără puncte. Am pierdut din cauza unor greşeli, am dat şanse celor de la Craiova, la 1-1 aveam schimbări pe bancă prin care puteam să schimb cursul jocului. Corbu cred că a fost cel mai bun fundaş. Gnohere a jucat bine, dar nu a marcat, însă a dat totul", a afirmat Ioan Andone la DolceSport.

Tehnicianul lui Dinamo a mai spus că echipa sa traversează o criză.

"Este şi o criză, trebuie un şoc ca să ieşim din asta, iar pentru asta trebuie să luăm toate punctele din meciurile cu Pandurii. O să lucrăm şi la antrenament cu doi atacanţi, pentru că am vrut să creăm presiune, însă nu am reuşit să marcăm. Avem timp să prindem play-off-ul, sunt multe puncte puse în joc, pe care putem să le acumulăm, însă greşelile ne costă. Conducerea ne-a cerut şase puncte, suntem Dinamo şi trebuie să câştigăm meciuri", a subliniat Ioan Andone. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: ioan andone, trebuie, soc, dinamo, traverseaza, crizaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Maidanezi fără busolă Dinamo se târăşte sub comanda lui Ioan Andone. Aflaţi la limita dintre play-off şi play-out,... 27 Noi 2016 | (0)
DERBY. Reghe se mulţumeşte cu un egal, Ando vrea victoria Ioan Andone şi Laurenţiu Reghecampf au prefaţat derby-ul de miercuri seară dintre Dinamo şi... 29 Noi 2016 | (0)