2016-12-02 22:10

SPORT


Ioana Doagă, vicecampioană europeană de cros la junioare

 |  12:46
Ioana Doagă, vicecampioană europeană de cros la junioare

Atleta Ioana Doaga a câştigat medalia de argint la Campionatelor europene de cros juniori de la Velenje (Slovenia). Podiumul a fost completat de Emelia Gorecka (Marea Britanie) şi Amelia Terzic (Serbia).

Românca este la a doua medalie continentală, după cea de bronz de anul trecut, ea progresând şi graţie politicii Federaţiei române de atletism, care a cooptat-o în lotul de senioare în probele de pistă, unde a reuşit în 2011 un titlu balcanic, potrivit Agerpres.

În clasamentul pe echipe, România (Ioana Doagă, locul 2, Monica Florea, locul 14, Anca-Maria Bunea, locul 23, şi Elena Panait, locul 36) a ratat de puţin podiumul, clasându-se pe locul 4, după Marea Britanie, Rusia şi Germania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: ioana doaga, vicecampioana, junioareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANI: Ioana Mirela Fugaru, membru în CA al SRR, în conflict de interese Agenția Națională de Integritate a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că... 16 Noi 2016 | (0)
Dosarul privind campania prezidențială din 2009. Elena Udrea şi Ioana Băsescu, la DNA Elena Udrea și Ioana Băsescu au venit miercuri, la sediul DNA, pentru a fi audiate de procurori... 16 Noi 2016 | (6)