2018-11-17 00:29


Ion Crăciunescu a demisionat de la conducerea CCA

 |  15:29
Ion Crăciunescu a demisionat de la conducerea CCA

Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a declarat, luni, că a decis să demisioneze din funcţia pe care o deţine, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu arbitrii de pe lista FIFA.

"Am avut o întâlnire cu arbitrii de pe lista FIFA şi le-am promis că nu voi face nimic care să pună în pericol activitatea lor internaţională", a spus Ion Crăciunescu, informează www.digisport.ro.

Ion Crăciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din funcţia de preşedinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se oferi o explicaţie.

Crăciunescu a atacat decizia FRF în justiţie şi a avut câştig de cauză, federaţia fiind obligată să-i achite salariile restante plus dobânda aferentă şi să-l repună în funcţie.

La începutul lunii iunie, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Ion Crăciunescu să revină în postul de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor începând cu data de 5 iunie, actualul preşedinte al CCA, Alexandru Deaconu, ocupând funcţia de referee manager, transmite Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15
Citeste si:
Să merg câine surd la vânătoare? Ion Crăciunescu aşteaptă să fie rugat de Mircea Sandu ca să se întoarcă în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor
NAȘU N-A AVUT ÎNCOTRO. Crăciunescu revine în fruntea CCA din 5 iunie
PROBLEME PENTRU NAȘU. Crăciunescu, înapoi în fruntea CCA?

TAGURI: ion, craciunescu, CCA, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...