2017-01-24 21:21


Ion Crăciunescu atacă dur conducerea CCA: “Observatorilor le e frică să nu dea note de trecere”

 |  19:04
Ion Crăciunescu atacă dur conducerea CCA: “Observatorilor le e frică să nu dea note de trecere”
Fostulmare arbitru şi actual analist al postului Digi Sport pe probleme de arbitraj,Ion Crăciunescu, susţine că cei doi arbitri au fost promovaţi mult prea rapidşi nu s-a ţinut cont de paşii normali pe care un cavaler al fluierului trebuiesă îi facă pentru a ajunge în top.

Puterea: Cum catalogaţi arbitrajul lui Marius Avram?

IonCrăciunescu: Deciziile le-aţi văzut, nu trebuie comentate, dar aşa e când teprinzi de aripile altora şi vrei să zbori la înălţime. Arbitrajul se face lafoc mic, iar dacă nu parcurgi drumul normal şi ajungi imediat sus, te va luacurentul. Singurul care nu a trecut aceste trepte a fost Igna, în rest noi toţi ne-am conformat. Acum, se pare că nu mai e aşa.

Aţi urmărit meciul Mioveni - Voinţa, condus de Istrate?Gazdele l-au acuzat că a arbitrat pro-Sibiu.

Păi Istrate nu era ăla lăudat de Vasile Avram? N-am ce sămai zic. L-am văzut la un meci cu Oţelul în toamnă, cu Tg.-Mureş (n.r., scor 1-0),a dat un penalty de râs gazdelor. Pentru că atacantul a şutat în piciorulfundaşului. Cum să ajungem noi la nivelul cerinţelor FIFA şi UEFA? Am văzut şimeciul Bistriţa - Sportul...

Vă referiţi la Istvan Kovacs?

Penalty în minutul 3 pentru Sportul şi roşu clar chiarsub ochii lui. Dacă eram şef la CCA, îl chemam imediat pentru explicaţii. Dacăîmi spunea că cineva l-a presat, poate îl iertam cu câteva etape, dar dacă nu,înseamna că nu are nici o treabă şi să se apuce de altceva. Observatorilor le eşi frică să nu dea note de trecere acestor arbitri dacă actualul conducător îşipermite să se răstească la Huzu şi la Lăzărescu. Nu vreau eu să intru îndetalii, că m-am săturat de atâta minciună. Îl văd şi pe Lupescu cum se bate cupumnul în piept că e neamţ.

De ce?

Păi el vine cu corectitudinea în România? A uitat cândchema acum câţiva ani arbitrii la el în birou înaintea meciurilor? Şi astaînainte de scandalul cu Prunea. Mi-au zis arbitrii. Să ne zică el ce le spunea.Chiar sunt curios.

Mai au drum arbitrii pe la Casa Fotbalului?

Nu ştiu acum dacă mai are asemenea practici, dar nu poţisă explici nişte greşeli care se comit chiar sub ochii tăi. Nu vreau să zic maimulte că sunt sătul până peste cap de ceea ce se întâmplă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image