2019-03-27 03:43


Ionuţ Lupescu îşi lansează oficial CANDIDATURA la preşedinţia FRF

 |  13:58
Ionuţ Lupescu îşi lansează oficial CANDIDATURA la preşedinţia FRF

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu îşi lansează, luni, candudatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul unui eveniment în care va avea invitaţi mai multe personalităţi din lumea fotbalului, între care antrenorii Mircea Lucescu şi Gheorghe Hagi.

Conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării candidaturii lui Lupescu va avea loc luni, de la ora 13.00, la Hotel JW Marriot Bucharest Grand Hotel (Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5, Bucureşti), etajul 1, Salonul AB.

Cu această ocazie, Ionuţ Lupescu îşi va prezenta mesajul către membrii afiliaţi ai FRF, programul de candidatură şi va răspunde întrebărilor presei.

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, alegerile urmând să aibă loc la 18 aprilie. În prezent, preşedinte al FRF este Răzvan Burleanu, care va candida de asemenea pentru un nou mandat.

În vârstă de 49 de ani, Ionuţ Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru naţionala României şi a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach sau Bursaspor.

El a fost director general în cadrul FRF în perioada 2005-2011, apoi a devenit oficial la UEFA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-23

TAGURI: ionut lupescu, frf, presedintia frf,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Feb 2018

În program.ul tau sa ii oferi si titlu de antrenor preacinsitului si onorabilului gică popescu ...fără scoala..!!! ..ca asa sunt învățați milogii
Random imageUltimele stiri
loading...