2018-11-14 17:38


Ionuţ Negoiţă i-a vândut pe Alexe şi pe Nica în Italia pentru 4 milioane de euro

 |  16:47
Ionuţ Negoiţă i-a vândut pe Alexe şi pe Nica în Italia pentru 4 milioane de euro
Florentin Dincă

Actualul boss de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, şi-a recuperat jumătate din cele aproximativ 8 milioane de euro investite la Dinamo. Grosul banilor a fost dat în această vară, atunci când acesta a achitat toate datoriile pentru ca echipa din Ştefan cel Mare să obţină licenţa. Transferurile lui Marius Alexe şi Constantin Nica i-au băgat în aceste zile în buzunar lui Negoiţă peste 4 milioane de euro.

Alexe va merge la Sassuolo, pentru 2,5 milioane de euro, în timp ce internaţionalul de tineret tot drumul Italiei îl ia, dar la Atalanta, pentru 1,6 milioane de euro. Jucătorii au ajuns de urgenţă luni în ţară, pentru a se oficializa mutările lor în Serie A.

“Se vor perfecta actele de transfer şi ne vom despărţi de ei. Atunci va fi oficial pentru toată lumea. Plecarea lui Alexe este oarecum o pierdere, eu am făcut toate eforturile ca el să rămînă, însă a dorit enorm de mult să plece. Dar dragoste cu de-a sila nu se poate, aşa că mai bine să meargă în speranţa că va cîştiga într-o competiţie mai bună decît cea din România”, a declarat Constantin Anghelache pentru Mediafax.

“Sassuolo este o echipă de lângă Bologna, a unui om potent, antrenată de Eusebio Francesco, fost jucător al Romei, este o echipă care a cîştigat Serie B. Sassuolo are un patron bogat, modest şi a intrat in Serie A şi în următorii ani nu are altceva de făcut decât să rămână în prima ligă. Nica e sigur că va juca în Serie A. Atalanta e o echipă care creşte tineri, are nevoie de tineri”, a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

Înlocuitori pentru Alexe

Plecarea de la echipă a vedetei Marius Alexe nu îi descurajează pe conducătorii dinamovişti, care au pregătite două variante de substituire a acestuia, una dintre ele fiind Duşan Savic. “În locul lui Alexe avem soluţii. Până miercuri dimineaţă, doi atacanţi vor intra în lotul luiDinamo”, spune Anghelache.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08
Citeste si:
NEGOIŢĂ A DAT DRUMUL LA CÂINI. Ţălnar, Dinu Fl. Petre şi mai mult de jumătate din lot sunt out
UPDATE. DINAMO. Negoiţă a vrut un antrenor tânăr. L-a pus pe Mulţescu
Dinamo vinde tot. Trei titulari pleacă de la echipă

TAGURI: ionut, negoita, transferuri, buzunar, marius, alexe, constantin, nica, dinamo, recuperat, jumatate, bani, investiti, 8, 4, milioane, de, euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...