2018-12-14 21:32


Ionuţ Lupescu pleacă de la FRF

 |  15:29
Ionuţ Lupescu pleacă de la FRF

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, directorul general al federaţiei Române de Fotbal, şi-a anunţat luni demisia din funcţie, în cadrul unei conferinţe de presă, şi a precizat că va lucra în continuare în administraţia Uniunii Europene de Fotbal (UEFA).

“Am ajuns la un punct de cotitură şi mi-am dat seama că trebuie să încep o nouă etapă în activitatea mea managerială. Am hotărât să dau curs unei oferte de a lucra în structura UEFA. Este o ofertă importantă. Nu voiam să ies la pensie de la FRF, unde am încercat să implementăm un sistem sănătos şi cred că parţial am şi reuşit”, a declarat Lupescu.

“Nu îmi place să bat pasul pe loc, încerc să învăţ foarte mult şi, în general, viziunea despre dezvoltarea fotbalului românesc pe viitor este alta decât cea pe care o am şi de aceea m-am decis să întrerup colaborarea cu FRF”', a mai spus Lupescu, adăugând că vrea să mulţumească celor din Federaţie, membrilor afiliaţi, preşedinţilor de la AJF-uri şi, nu în ultimul rând, preşedintelui Mircea Sandu, pentru încrederea acordată până la un anumit moment.

'”Sunt şase ani care au trecut foarte repede'”, a conchis Lupescu.

Fostul internaţional a luat decizia în urmă cu câteva săptămâni. El a mai spus că a avut şi alte oferte serioase din străinătate, dar acestea au venit în momente inoportune.

'”Voi lucra în continuare cu Comitetul local de organizare a finalei Europa League din 2012, de la Bucureşti (9 mai), probabil că voi fi 9 luni la UEFA, 3 luni aici. O să încerc să ajut fotbalul european, mă vor anunţa cei de la UEFA cu ce urmează să mă ocup”, a subliniat Lupescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...