2017-01-17 04:50

SPORT


Jean Pădureanu blufează cu Junior Moraes. Şansele ca brazilianul să ajungă la Steaua sunt tot mai mici din cauza pretenţiilor Gloriei

 |  18:28
Jean Pădureanu blufează cu Junior Moraes. Şansele ca brazilianul să ajungă la Steaua sunt tot mai mici din cauza pretenţiilor Gloriei

JeanPădureanu se ţine tare pe poziţii şi susţine că a primit o ofertă de 1,5milioane de euro din străinătate pentru Junior Moraes, cu 400.000 de euro maimult decât ultima propunere primită de la Steaua.

Transferulatacantului brazilian de la Gloria Bistriţa în Ghencea tinde să devinătelenovela iernii în Liga 1. Dacă până acum, ardelenii erau de acord cu suma detransfer, iar atacantul cerea un salariu, situaţia s-a schimbat la 180 degrade.

Moraesa anunţat că acceptă oferta de la Steaua, însă Pădureanu a decis să obţină unpreţ mai bun. Gigi Becali i-a transmis acestuia că ultima ofertă este de800.000 de euro plus TVA, dar şi o primă de instalare de 300.000 de euro pentrubrazilian. De asemenea, roş-albaştrii sunt dispuşisă renunţe şi la 20% dintr-un transfer ulterior.

“Gigi,nu te supăra, dar am o ofertă de 1,5 milioane din străinătate şisalariu mare pentru jucător”, a fost mesajul lui Tata Jean. Se pare căpe lista echipelor interesate de golgheterul brazilian s-a înscris şi DneprDnepropetrovsk.

Atacantula fost ieri la Bucureşti pentru o întâlnire cu tatăl său şi Jean Pădureanu înîncercarea de a afla ce planuri au oficialii bistriţeni.“Voi pleca de la Gloria în aceste zile, dar încă nuştiu unde. Îmi doresc să rămân în România şi să joc la o echipă mare de aici.Îmi place Steaua”, spus Moraes, care a marcat 18 goluri în 32 de jocuripentru “vampirii albaştri”.

Jucătorii doriţi înatacul Stelei:

JuniorMoraes (Gloria Bistriţa)

YssoufKone (CFR Cluj)

AhmedAkaichi (Etoile Du Saheil)

OpokuAgyemang (Al Sadd)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image