2018-12-17 14:13


John Cena şi Randy Orton au făcut spectacol la Bucureşti!

 |  13:59
John Cena şi Randy Orton au făcut spectacol la Bucureşti!
SalaPolivalentă din Capitală a găzduit, joi, câteva dintre vedetele de prim rangale wrestlingului mondial, John Cena şi Randy Orton, cei mai cunoscuţi sportiviprezenţi la eveniment, fiind "iepuraşii" de Paşte pentru cei 4.500 despectatori, dintre care 3.500 de copii de până în 16 ani.

Laora 20.00, cu jumătate de oră înainte de startul galei "WWE WrestlemaniaRevenge Tour", copiii îmbrăcaţi în tricourile roşii cu Cena erau în delir,scandând numele supervedetei preferate şi afişând pancarte cu îndemnuri înlimba engleză. Pentru ei nimic nu mai conta decât să-şi vadă idolul în ring cumcâştigă şi le dedică victoria. Nici măcar preţurile biletelor care au variatîntre 130 şi 639 de lei nu le-au tăiat din elan. Dar până să-l vadă peamerican, spectatorii mai aveau de aşteptat încă vreo două ore şi jumătate.

Gala aînceput fix la ora 20.30, când primii luptători, John Morrison şi DolphZiggler, îmbrăcaţi în şorturi mulate şi cât mai strălucitoare, au intrat înring.Surprinzător a fost că spectatorii prezenţi îi recunoşteau pe"actori" încă de la primele acorduri ale melodiilor pe care îşifăceau apariţia. Favoritul fanilor a fost de departe Morrison, care, cu ale luisalturi de pe colţurile ringului, i-a entuziasmat până la extrem pe fani. Luptaa fost câştigată de Morrison, care a avut nevoie de un sfert de oră pentru a-lface pe arbitru să-l numere până la trei pe Ziggler. Deşi luptătorii seprotejează în ring, uneori, loviturile mai spectaculoase erau "pebune" şi se auzeau din orice colţ al sălii.

Primapartidă de "dublu" i-a adus faţă în faţă pe Jimmy şi Jay Uso, pe de oparte, şi Morella şi Vladimir Kozlov, de cealaltă parte. Această partidă aveasă fie singura dezamăgire a majorităţii fanilor prezenţi la eveniment, deoarecefraţii Uso au reuşit să câştige partida, părăsind sala în huiduielilespectatorilor, deoarece le-au învins favoriţii.

Veteranul William Regal (42 deani) a luptat în cea de-a treia confruntare a serii împotriva lui Evan Bourne. După ce avăzut că întreaga sală îl susţine pe Bourne, Regal, fost campion mondial înwrestling în perioada 2002-2005, a încercat să renunţe la luptă,"cerşindu-i" îndurare lui Bourne. Cum acesta nu a dorit să renunţe,iar Regal refuza lupta, întreaga sală a început să scandeze "Loser!"la adresa englezului. Totuşi, un moment inedit a fost atunci când un spectator,de pe ultimul rând al sălii, a început să scandeze numele lui Regal. În acelmoment întreaga sală a început să-l susţină pe veteran, iar cei doi sportivi numai înţelegeau nimic. În cele din urmă, tinereţea lui Bourne şi-a spuscuvântul, acesta impunându-se la final. Faza finală a luptei i-a adus pe copiiîn extaz. Bourne s-a urcat pe corzile ringului, a făcut un salt pe spate, dupăcare a aterizat direct pe Regal, iar spectatorii au numărat împreună cuarbitrul până la trei, Evan fiind declarat câştigător.

Cea mai dezechilibrată partidă aavut loc între cel mai greu wrestler, Mark Henry (1,85 metri şi 190 dekilograme), şi Ted DiBiase (1,91 metri şi 107 kilograme). Primul carea urcat în ring, într-un cor de fluierături, a fost DiBiase, urmat de Henry,favoritul sălii. Observând diferenţa de greutate faţă de Henry, DiBiase arefuzat lupta şi s-a învârtit în jurul ringului aproximativ 10 minute. Când încele din urmă şi-a făcut curaj şi a încercat să lupte împotriva lui Henry,DiBiase a fost luat pe sus, proiectat la podea, numărat până la trei şi învins.

Ceamai nouă vedetă din WWE, mexicanul "Sin Cara" a fost nevoit să lupteîmpotriva lui Primo. Portoricanul a fost primul luptător din gală care a luatmicrofonul şi a interacţionat cu publicul. "N-aţi putea recunoaşte untalent nici dacă v-ar lovi în faţă. Derbedeilor, tăceţi din gură", a fostmesajul lui Primo către cei care nu erau de partea sa. În cele din urmă,portoricanul a fost salutat şi aplaudat de spectatori, asta până când a intratSin Cara şi a lui mască în scenă. Susţinut de spectatorii-copii, Sin Cara a"reuşit să câştige lupta".

Duelulfrumuseţilor din Sala Polivalentă le-a adus faţă în faţă pe Alicia Fox şiMaryse, pe de o parte, şi Natalya şi Eve Torres, de cealaltă parte. Eve, poatecea mai cunoscută luptătoare de wrestling, şi-a atras instantaneu sala departea ei. Fetele pun accent pe frumuseţea lor şi mai puţin pe execuţialoviturilor, fanii fiind captivaţi de formele sportivelor. Din această cauză,fiind mai atente la reacţia sălii, la unele lovituri, luptătoarele uitau să semai "vaite". În cele din urmă, suporterii lui Eve au avut motive de bucuriela finalul duelului cu frumoasa mulatră Alicia Fox.

IrlandezulSheamus, care a promis înaintea galei că Bucureştiul nu va mai fi la fel dupăacest spectacol, a reuşit să-şi păstreze centura de campion al Americii, dupăce l-a învins în cel mai "echilibrat" meci pe Daniel Bryan. Acesta afost poate şi cel mai echilibrat duel în ceea ce priveşte împărţirea fanilorîntre cei doi luptători, sala neavând un favorit clar.

Ultimul duel al nopţii,main-eventul galei, a fost confruntarea dintre The Miz şi CM Punk, pe de oparte, şi legendele WWE John Cena şi Randy Orton, de cealaltă parte. După intrarea lui The Miz, care le-avorbit spectatorilor într-un mod nu tocmai plăcut, tratându-i ca pe nişteînapoiaţi mintal, şi a coechipierului său CM Punk, paroxismul a atins cotealarmante. Copiii fugeau către culoarul despărţitor dintre ring şi vestiarepentru a-i vedea şi atinge pe cei mai mari wrestleri care au fost vreodată înRomânia.

Primula intrat Randy Orton, urmat la aproximativ un minut de inegalabilul John Cenaşi ale sale şapcă şi tricou pe care scria "Never give up generation",iar toţi cei prezenţi, copii, adolescenţi şi adulţi, au luminat cu ajutorulflash-urilor aparatelor de fotografiat Polivalenta. Întreaga sală scanda"Cena! Cena!", iar lupta pentru recuperarea centurii putea începe, nuînainte ca John să îşi arunce tricoul şi şapca în tribună. Astfel, s-a creat unmeleu pentru tricoul lui Cena, iar după ce un copil a reuşit să-l prindă, unadult a încercat să-l ia cu forţa. Intevenţia promptă a oamenilor de ordine afăcut ca lucrurile să nu degenereze, iar adultul a fost evacuat din sală şipredat jandarmilor.

Fiecarelovitură a lui The Miz sau a lui CM Punk în Orton sau Cena era practic un pumnîn sufletele copiilor, care sufereau alături de idolii lor. Un copil decinci-şase ani, venit împreună cu fratele său de 16 ani mai avea puţin şiplângea la loviturile încasate de Cena, iar când John îi lovea pe adversarispunea "Cena al meu! Îl iubesc!". Câţiva copii, de maxim 10 ani, auîncercat să sară gardul despărţitor pentru a-l răzbuna pe Cena, după ce acestaa primit o lovitură ilegală, dând cu pumnii în The Miz, spre stupefacţiaacestuia. După un duel de circa 25 de minute, timp în care toţi spectatorii auprivit meciul în picioare şi se rugau ca favoriţii să întoarcă soarta partidei,care era pe muchie de cuţit, Cena şi Orton s-au impus, făcând ca seara tuturorcelor prezenţi să fie una împlinită.

Cenaşi Orton au mai zăbovit în ring câteva minute după terminarea partidei pentru aprimi aplauzele spectatorilor, iar la final au bătut palma şi s-au fotografiatalături de cei mai norocoşi. Un puşti de zece ani îi spunea mamei sale că nu semai spală niciodată, deoarece are pe mână transpiraţia lui Cena, în timp cealtul plângea deoarece şi-a atins idolul.

Lafinalul spectatocului de două ore şi jumătate, cei care nu apucaseră să-şiachiziţioneze un suvenir s-au îmbulzit la stand, însă nu au mai apucat săcumpere amintirile care costau între 40 şi 90 de lei, deoarece organizatorii nus-au aşteptat la interes atât de mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...