2017-01-17 00:00

SPORT


Jovetic in, Mutu out!

 |  16:02
Jovetic in, Mutu out!

Nici nu a apucat să joace câteva meciuri întregi pentruFiorentina, că Mutu se gândeşte deja la statutul de rezervă. Cauza? Într-o lună va reveni în echipă Stevan Jovetic, starul muntenegreanaccidentat grav în vara anului trecut şi care se află pe ultima sută de metricu recuperarea. “Pe 10 mertie vom face ultima vizită medicală în Germania şisper că i se va permite să înceapă antrenamentele cu echipa, iar dupăaproximativ trei săptămâni, dacă nu apar complicaţii, Jovetic să intre înjocurile oficiale”, a spus impresarul muntenegreanului, Fali Ramadani.

Indisponibilitatea de lungă durată a fost, în mare măsură,şansa atacantului român, care a fost ţinut la echipă de şefii Fiorentinei dupăce i-a expirat perioada de suspendare după episodul “Sibutramina”. În lipsă dealte variante convenabile, oficialii clubului au închis ochii şi atunci cândMutu a bătut un ospătar kosovar la jumătatea lunii octombrie 2010, dar şi cândacesta a plecat de la antrenamentele lui Sinişa Mihajlovic.

Apropiata revenire pe gazon a lui Jovetic înseamnăpractic trimiterea pe bancă a lui Mutu, şi asta deoarece, chiar de astă vară,înainte ca muntenegreanul să se accidenteze, Mihajlovic experimentase cu briocuplul de atacanţi Gilardino-Jovetic, mai ales că nu beneficia de serviciileromânului, aflat în perioada de suspendare. Talentul cu carul al lui Jovetic,dar şi cei 21 de ani ai săi sunt atuurile în faţa lui Mutu care, la rândul lui,nu va suporta să fie rezervă, iar la vară se va despărţi mai mult ca sigur deFiorentina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image