2018-11-19 16:04


Jucătorii stelişti negociază la închisoare cu Gigi Becali contractele scadente

 |  18:38
Jucătorii stelişti negociază la închisoare cu Gigi Becali contractele scadente
Florentin Dincă

În ciuda victoriei de la Tbilisi şi a parcursului fără greşeală în acest sezon, la Steaua este debandadă fără Gigi Becali. Reghecampf şi Mihai Stoica se simt neputincioşi în faţa problemelor de la club, iar jucătorii stelişti negociază la închisoare cu Becali contractele scadente în vară.

Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoica şi mai mulţi jucători ai Stelei s-au prezentat ieri dimineaţă la Curtea de Apel la recursul lui Gigi Becali, pentru a discuta cu patronul echipei despre viitorul respectivilor fotbalişti, cărora le expiră contractele în vara anului viitor. Alexandru Bourceanu (foto), Cristi Tănase şi Ciprian Tătăruşanu au dorit să vorbească doar cu Gigi Becali, şi i-au transmis acestuia că în cazul în care vor primi oferte tentante din străinătate, vor să fie lăsaţi să plece. Pe lângă cei trei, la final de contract se mai află Georgievski, Prepeliţă, Tatu şi Filip.

“S-a discutat cu toată lumea pentru că toţi ne facem probleme ce se întâmplă cu patronul nostru. Jucătorii au refuzat să discute cu noi prelungirea contractelor. Vor să discute cu el, pentru că tot cu el au discutat şi când au venit la Steaua. Sunt cinci jucători, plus Daniel Georgievski în situaţia asta“, a spus Meme Stoica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-31
Citeste si:
Steaua învinge cu 2-0 în deplasare pe Dinamo Tbilisi şi e ca şi calificată în play-off-ul din Liga Campionilor VIDEO
Adrian Cristea a semnat cu Steaua

TAGURI: jucatori, stelisti, negociază, inchisoare, becali, contracte, scadente, vara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...