2017-01-22 12:13

SPORT


Junior Moraes, dat afară de la Metalurg Doneţk! “Ucrainienii sunt obligaţi să plătească”

 |  17:19
Junior Moraes, dat afară de la Metalurg Doneţk! “Ucrainienii sunt obligaţi să plătească”

Celmai disputat jucător din Liga 1 în iarnă, brazilianul Junior Moraes a petrecutclipe de coşmar în Ucraina, la Metalurg Doneţk, acolo unde s-a transferat înurmă cu o lună.

Fostulatacant al Gloriei Bistriţa a fost anunţat zilele trecute că nu mai are cecăuta la echipă. Fără să fi încasat salariul, Moraes a fost dat afară din casăşi i s-a blocat cartela telefonică.

Celcare a intermediat transferul atacantului de 24 de ani în Ucraina, MarianAliuţă, susţine că Moraes este victima unui conflict de interese de laMetalurg. Angajat scouter la formaţia ucrainenaă, fostul mijlocaş a dezvăluitpentru “Puterea” că transferul nu mai poate fi anulat deoarece toate actele aufost semnate.

Problema e că la Metalurg sunt doi directori. Unul e directorul sportiv,iar al doilea director general. A fost un conflict între ei şi Moraes a picatla mijloc. Dar contractul e contract, nu se mai poate da înapoi. Metalurg trebuiesă plătească 1,25 milioane de euro Gloriei Bistriţa. Din câte ştiu s-a depusdeja memoriu la FIFA pentru recuperarea banilor. Nici ei nu ştiu ce vor săfacă, dar între părţi există deja un contract”, ne-a spus Aliuţă.

Acesta a adăugat că oficialii de la nord de Tisa auîncercat tot felul de tertipuri pentru a evita de plata imediată a banilor. Ei trebuiau să achite pe 26 februarie, însă au amânatmereu. Ba că vor plăti în două tranşe, ba că vor să achite în dolari. Apoicereau cartea verde, dar cum să o primească dacă nu au plătit banii? Au totlungit-o, până când s-a ajuns la situaţia asta. Junior a plecat deja acasă,aşteaptă să se rezolve situaţia”.

Într-osituaţie similară s-a aflat un alt fotbalist transferat în România la Metalurg.Cristian Muscalu a semnat un precontract din postura de jucător liber cuucrainienii, însă după o lună a aflat că înţelegerea nu mai era valabilă. Au fost neserioşi, am renunţat şi eu la oricecolaborare cu ei, a maiafirmat Aliuţă, fost jucător la Metalurg în urmă cu cinci ani.

Brazilianula mai fost dorit în iarnă şi de Steaua,care oferea un milion de euro, însă şefii Gloriei Bistriţa au refuzat în modconstant propunerile roş-albaştrilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image