2017-01-23 22:54


K-1. Cătălin Moroşanu şi-a luat revanşa în faţa lui Leko

 |  18:44
K-1. Cătălin Moroşanu şi-a luat revanşa în faţa lui Leko

Luptătorul din Iaşi a obţinut ovictorie de senzaţie în faţa fostului campion K-1, Stefan Leko, cel care întrecut i-a bătut, printre alţii, pe Peter Aerts, Badr Hari şi Remy Bonjaski. Înfaţa a peste 3.000 de spectatori în Sala Sporturilor din Constanţa, CătălinMoroşanu a părut că îşi calculează fiecare lovitură, fiind total schimbat faţăde meciurile anterioare.

În repriza a 2-a, cel poreclit “Moarteadin Carpaţi” şi-atrimis adversarul la podea cu un croşeu de dreapta bine plasat, continuând maiapoi să-l blocheze cu seriile de braţe, iar arbitrii-judecători l-au declarat înunanimitate învingător la puncte.

Pentru Moroşanu a fost o revanşă a meciului disputat în2007, când germanul de origine croată s-a impus la puncte. În cadrul galei, celmai mare dintre fraţii Stoica, Andrei, a câştigat la decizie meciul cuangolezul Henriquez Zowa, fost învingătorîn faţa lui Errol Zimmermann, în timp ce campionul piramidei de patru a fost încununat olandezul Ismael Londt,după un KO la Mladen Brestovac.

În semifinale, colosul de 110 kilograme l-a întâlnitpe Sebastian Ciobanu, în detrimentul căruia s-a calificat graţie unui upercutdevastator în repriza a 3-a.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image