2017-01-20 05:40

SPORT


L-au suspendat, în premieră, pe Tadici!

 |  17:44
L-au suspendat, în premieră, pe Tadici!

Antrenorul lui HC Zalău, Gheorghe Tadici, a fost suspendat patru etape de către Federaţia Română de Handbal, în urma gestului său de la finalul meciului pierdut cu Dunărea Galaţi, scor 24-25, atunci când i-a bruscat violent pe arbitrii întâlnirii, acuzându-i că i-au furat” echipa.

Este bine cunoscut faptul că Tadici e un personaj extrem de coleric la meciuri, însă doar acum, după mulţi ani, Federaţia a luat în sfârşit atitudine şi l-a suspendat. 

”Se sancţionează antrenorul Gheorghe Tadici (HC Zalău) cu patru etape suspendare, începând cu 15.02.2012 şi 1.000 de lei penalizare, cu termen de achitare 24.02.2012, conf. art. 49 din Regulamentul disciplinar”, este comunicatul FR de Handbal.

Înaintea acestui meci, a mai avut loc un episod cu Tadici în prim-plan, cel care practic a declanşat desfăşurarea ulterioară a faptelor. Tehnicianul îi arată cu degetul pe rivalii de la Oltchim, că au intervenit pe lângă arbitrii meciului cu Dunărea Brăila, pentru ca echipa sa să piardă, fapt care s-a şi întâmplat în realitate. De aici şi refularea lui Tadici.

“Într-o noapte, la 01.57 am primit un sms semnat Gheorghe Tadici în care eram  acuzaţi că noi suntem în spatele meciului pierdut de echipa sa la Brăila”, a spus Petre Berbecaru, preşedintele lui Oltchim.

Foto: eurohandbal.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: suspendat, premiera, tadiciComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image