2019-04-26 03:06


La coada Europei. Naţionala lui Răzvan se află pe locul 40 din 51 la capitolul puncte în aceste preliminarii

 |  17:50
La coada Europei. Naţionala lui Răzvan se află pe locul 40 din 51 la capitolul puncte în aceste preliminarii
OficialiiFRF au şocat în aceste zile după ce au anunţat că vor să-i mărească salariullui Răzvan Lucescu. Selecţionerul admite că va accepta propunerea şi susţine cănu are nici o vină pentru rezultatele dezastruoase, dând vina pe arbitraje şi prlipsa de valoare. După trei meciuri în preliminariile EURO 2012, România a adunat doar douăpuncte, şi este pe locul 40 la acest capitol!

În acest moment, tricolorii, aflaţi pe penultimul loc înGrupa D, au reuşit performanţa de a avea mai puţine puncte decât Azerbaidjan(3p), Armenia (7p) sau Republica Moldova (6p), ultima antrenată de Gabi Balint.În plus, o naţională înfiinţată abia în urmă cu trei ani, cea a Muntenegrului,conduce o grupă de calificare.

Deşi încă de la începutul mandatului, în primăvara lui2009, obiectivul era reconstrucţia, Lucescu jr susţine că este mulţumit demunca depusă chiar dacă în ultima perioadă a remizat cu Albania şi Belarus. Înplus, deşi anunţa că va demisiona dacă România ratează calificarea la EURO2012, acum, fostul portar a revenit asupra deciziei şi e chiar dispus să îşiprelungească înţelegerea. "Cu ce sunt eu vinovat pentru cele întâmplatepână acum? Când ştii că munceşti, ce jenă să ai? Împotriva noastră au fostgreşeli de arbitraj la fiecare meci", s-a apărat fiul lui Mircea Lucescu.

Acesta a minimalizat şi meritele lui Piţurcă pentrucalificarea la EURO 2008, susţinând că totul s-a reuşit datorită rezultatelorRapidului şi ale Stelei în cupele europene. “Prinperformanţele celor două echipe s-a creat o stare de emulaţie carea dus la calificarea naţionalei”, a adăugat actualulselecţioner.

A spionat Luxemburgul

După eşecul de la Paris, Lucescu a rămas în Franţaspecial pentru meciul pe care cocoşii galici l-au disputat marţi seară cuLuxemburg. Ţinând cont că reprezentativa micuţului ducat a devenit deja ocontracandidată pentru România, selecţionerul a considerat că e absolut necesarsă îi vadă pe viu pe Rene Peters & Co. Tricolorii îivor întâlni pe luxemburghezi în primăvara anului viitor.

Cotonogarii” Europei

Dacă la capitolul goluri şi puncte stă mai mult decâtprost, echipa lui Răzvan se poate lăuda că e pe locul 4 în ceea ce priveştenumărul faulturilor. Astfel, în cele trei meciuri disputate, tricolorii aucomis nu mai puţin de 59 de faulturi, ceea ce înseamnă o medie de 20 deinfracţiuni pe partidă.

Hagi şi Popescu vor să preia fotbalul românesc

Membri exponenţiali ai Generaţiei de Aur, Gheorghe Hagişi Gică Popescu au cerut demisia în bloc a conducerii FRF, în frunte cupreşedintele Mircea Sandu. Dacă primul s-a mulţumit să-l atace pe RăzvanLucescu pentru declaraţiile sale pesimiste, în schimb, cel poreclit „Baciul”e convins că singura soluţie pentru salvarea fotbalului din Româniaeste plecarea actualei conduceri a Federaţiei. “Să se ia toţi de mână şi să plece. În 14 luni s-a făcut foarte puţin şisuntem aproape de a rata o nouă calificare”, a tunat Popescu. Aceştia s-au declarat dispuşi de a prelua frâieleFRF, cu Popescu preşedinte şi Hagi selecţioner.

Clasament puncte preliminarii EURO 2012:

Germania 12p (4m)Olanda 12p (4m)Muntenegru 10p (4m)Ungaria 9p (4m)

........................

40. România 2p(3m)

41. Cipru 1p (3m)

42. Luxemburg 1p(4m)

Clasament Grupa D

Franţa 9p (4m)Belarus 8p (4m)Albania 5p (4m)Bosnia 4p (3m)România 2p (3m)Luxemburg 1p (4m)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri