2017-01-22 16:17

SPORT


La cuţite cu şefii lui Stuttgart. Marica riscă o nouă amendă-record din cauza unor declaraţii

 |  18:36
La cuţite cu şefii lui Stuttgart. Marica riscă o nouă amendă-record din cauza unor declaraţii

Ciprian Marica ar putea fi aspru sancţionat de conducerealui VfB Stuttgart, pentru că a comentat în presă decizia lui Bruno Labbadia dea-l exclude din lot pentru meciul din weekendul trecut cu BorussiaMonchengladbach.

Internaţionalul susţine că el şi antrenorul şvabilorînţeleg diferit fotbalul, adăugând însă că nu se află în conflict cu acesta, cicu un oficial al clubului. Aflat în cantonament cu naţionala tricoloră, Maricaeste aşteptat la finalul săptămânii la Stuttgart pentru a avea o discuţie cudirectorul sportiv Freddy Bobic.

Acesta a anunţat că sunt şanse mari să încaseze o amendădrastică pentru că nu s-a comportat profesionist. “Când Cipiva reveni din cantonament, vom discuta. Nu pot să comentez ce a declarat el.Trebuie să explice, altfel riscă o amendă foarte mare”, a spus Bobic, citat debundesliga.ro.

Înurmă cu nici două luni, Marica a mai primit o amendă-record din parteaconducerii, de 50.000 de euro, pentru că a fost eliminat într-un meci dincampionat, cu Hamburger SV. De altfel, la începutul perioadei de mercato deiarnă, în presa germană s-a vehiculat faptul că românul a fost pus pe lista detransferuri la Stuttgart, clubul încercând să îşi recupereze cele 8 milioane deeuro investite în urmă cu trei ani.

Cifrele lui Marica în2010-2011

Bundesliga:

13meciuri - 3 goluri - 7 pase de gol

Cupa Germaniei:

2meciuri

Cupele europene:

9meciuri - 3 goluri

Echipa naţională:

4meciuri - 1 gol


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image