2017-01-24 17:19


Lăcătuş a demisionat de la Steaua

 |  12:40
Lăcătuş a demisionat de la Steaua

Tehnicianul MariusLăcătuş a demisionat de la echipa Steaua, a doua zi după eşecul în faţaformaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I, a anunţatfinanţatorul stelist Gigi Becali.

"Lăcătuşa venit în faţa echipei şi a anunţat că-şi dă demisia, a plecat", adeclarat Gigi Becali la .

Prin demisia de luni,Marius Lăcătuş îşi încheie al treilea mandat pe banca Stelei în postura deantrenor principal, mandat început în septembrie 2010. El a mai antrenat Steauaîn perioada octombrie 2007-octombrie 2008 şi din decembrie 2008 până în mai2009.

În al treilea mandatla Steaua, Lăcătuş a debutat cu un egal pe banca Stelei, scor 3-3, cu Napoli,după ce în minutul 16 al meciului "roş-albaştri" conduceau cu 3-0.Parcursul în Liga Europei al Stelei s-a oprit tot în grupele competiţiei. Laultimul meci al grupei, cu Napoli, îndeplasare, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal pentru calificare, dar apierdut partida cu 0-1 după un gol în minutul 92.

Cu Lăcătuş antrenorprincipal, Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce atrecut de Sportul Studenţesc şi de Rapid, şi a obţinut cinci victorii încampionat şi una în Liga Europa. Lăcătuş a preluat echipa de pe poziţia acincea a clasamentului Ligii I, la patru puncte de liderul Oţelul Galaţi. Dupăetapa a XX-a a Ligii I, Steaua se află pe locul al şaşelea al clasamentului, lazece puncte de acelaşi lider, Oţelul Galaţi.

Steaua a începutsezonul cu o formulă tehnică în care manager general era antrenorul VictorPiţurcă, iar antrenor principal Eugen Neagoe. După plecarea acestora, în etapaa III-a a Ligii I, antrenor principal a fost numit Ilie Dumitrescu. El arenunţat la post după remiza de pe teren propriu cu Astra Ploieşti, în etapa aVIII-a a Ligii I. Antrenor interimar a fost numit secundul Eduard Iordănescu,care a condus echipa în meciul din Cupa României, cu Gaz Metan CFR Craiova,scor 1-0, şi în etapa a IX-a a Ligii I, cu Oţelul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image