2018-12-11 04:27


Laurenţiu Reghecampf, după victoria cu Sturm Graz: Nu mă interesează rezultatele

 |  07:10
Laurenţiu Reghecampf, după victoria cu Sturm Graz: Nu mă interesează rezultatele

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, a declarat, vineri seara, după victoria în faţa echipei Sturm Graz, că nu îl interesează rezultatele în momentul de faţă, ci randamentul jucătorilor.

"Sunt mulţumit de randamentul jucătorilor, nu mă interesează rezultatele în momentul de faţă. Am avut ceva probleme, am renunţat la Stanciu pentru că are probleme musculare şi nu am vrut să riscăm, Adi Popa e răcit. Încercăm să pregătim ultimele trei etape din retur", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul a explicat situaţia jucătorului Timo Gebhart (26 de ani), care nu a fost folosit în meciul cu Sturm Graz.

"Deocamdată nu l-am văzut la antrenamente pe Gebhart. A făcut vizita medicală, a parcurs paşii care trebuiau parcurşi. În această seară (n. red - vineri seară) va semna contractul, iar mâine se va prezenta la antrenamente. În funcţie de cum se va prezenta, vom vedea dacă-l vom folosi. Norocul nostru a fost că a întâmpinat câteva probleme la club, altfel e foarte greu să aduci un astfel de jucător. Timo (n. red - Timo Gebhart) joacă pe stânga, joacă pe dreapta, joacă în spatele vârfului, poate juca şi număr 6. Îmi doresc foarte mult să avem şi o bancă foarte puternică, pentru ca în momentul în care avem probleme de lot să ne putem baza pe jucători care să-i înlocuiasă pe titulari. Este greu să-i ţii pe toţi la acelaşi nivel, dar sunt sigur că pot face acest lucru", a afirmat Laurenţiu Reghecampf. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-30
Citeste si:
Marica, primul gol pentru roș-albaștri. Steaua-Sturm Graz: 1-0

TAGURI: laurentiu reghecampf, victorie, sturm graz, nu, intereseaza, rezultat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...