2018-10-16 09:40


Legendarul Paul Gascoigne, găsit beat mort şi plin de sânge într-o cameră de hotel

 |  14:49
Legendarul Paul Gascoigne, găsit beat mort şi plin de sânge într-o cameră de hotel
Florentin Dincă

Problemele lui Paul Gascoigne cu băutura nu se mai termină parcă niciodată. “Gazza”, revenit de curând după o cură de dezintoxicare, a fost găsit mort de beat şi plin de sânge într-o cameră de hotel din Hampshire.

Gascoigne ar fi fost găsit aproape inconştient la centrul Spa al hotelului Champneys Forest Mere, acolo unde intenţiona să-şi petreacă vacanța de Crăciun. Fostul mijlocaş de legendă al naţionalei Angliei era serios sub infiuelnţa alcoolului înca din momentul în care s-a cazat în respectiva locaţie. Chiar în prima noapte a cerut alcool în cantităţi industriale perin serviciul room service, iar dimineaţa s-a dat alarma, el fiind găsit  aproape inconştient pe podea, duhnind a băutură, şi într-o baltă de sânge. Din fericire pentru el, sângele venea doar dintr-o tăietură de la picior.

"Era vizibil beat și arăta îngrozitor când s-a cazat. Era într-o stare foarte proastă. Era deja băut și a încercat să mai ceară ceva prin room service, dar a fost refuzat. I s-a dus, în schimb, mâncare în cameră: pâine prăjită și carne rece. Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool. E trist, arăta ca un bătrânel", au spus unii membri ai stafului hotelului, potrivit presei britanice.

Ajuns la 47 de ani, Paul Gascoigne are probleme cu băutura încă de pe vremea când era jucător activ și prima oară a fost internat într-o clinică de reabilitare în 1998, conform  digisport.ro. S-a retras din fotbal în 2004 și de atunci a apărut pe prima pagină a ziarelor doar din cauza problemelor sale intermineabile cu alcoolul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-21

TAGURI: paul gascoigne, sange, alcool, bautura, hotel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...