2017-01-23 14:51


Legendele se iau iar la mişto

 |  16:35
Legendele se iau iar la mişto

Marele fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, actualmente antrenor la Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, nu încetează să îl atace pe rivalul său de-o viaţă, brazilianul Pele, căruia îi recomandă „să se întoarcă la muzeu şi să ia pastila potrivită”.

“Pele să se întoarcă la muzeu şi să ia pastila potrivită. Nu poţi să încurci pastilele şi să faci prostii. Aşa se întâmplă când spui că roşul e alb”, a declarat Maradona.

Nu e prima dată când fostul decar al pumelor îl ironizează în acelaşi mod pe Pele, ultima dată acum două luni, când brazilianul a spus că Neymar e mai valoros decât Messi. “Se pare că Pele a greşt medicamentele. În loc să ia pastila de seară, a luat-o pe cea de dimineaţă. Este confuz şi habar n-are despre ce vorbeşte. Îi sugerez ca data viitoare să ia pastila corectă înainte de a deschide gura şi nu ar strica să-şi schimbe şi doctorul”, a spus Maradona”

Pele se află în acestă perioadă în Gabon, acolo unde şi-a inaugurat, alături de preşedintele ţării Ali Bongo Ondimba, un bust al său, la stadionul Prieteniei din Libreville, stadion care va găzdui finala Cupei Africii pe Naţiuni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Legende, misto, pele, mardoanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image