2018-12-13 03:49


Leonard Doroftei şi Mihai Leu au vorbit cu PUTEREA despre revenirea lui Bute

 |  21:01
Leonard Doroftei şi Mihai Leu au vorbit cu PUTEREA despre revenirea lui Bute
Florentin Dincă

Lucian Bute nu a impresionat la revenirea în arenă, după mai mult de un an şi jumătate de pauză. KO-ul aplicat cvasianonimului italian Andrea Di Luisa, sâmbătă noapte la Montreal, a fost însă foarte important pentru moralul actual şi încrederea viitoare a lui Bute, care mai are un singur vis, să lupte din nou pentru un titlu mondial. PUTEREA a luat legătura cu Leonard Doroftei şi cu Mihai Leu, şi ei la rândul lor campioni mondiali, pentru a le cere părerea despre come-back-ul lui Lucian şi despre cât de realizabil le pare lor targetul măreţ pe care şi l-a stabilit acesta.

Leonard Doroftei şi Mihai Leu au vorbit cu PUTEREA despre revenirea lui Bute
zoom

„A fost un meci bun la revenire. Lucian s-a mişcat bine şi a lovit cu viteză. Se vede că îi convine această categorie, se pliază mult mai bine aici. Cât de curând îl văd pe Bute luptându-se din nou pentru un titlu mondial. Şi o spun cu toată sinceritatea. Eu, în trecut, i-am dat numai sfaturi. Nu am avut şi nici nu vreau să am vreun clinci cu Lucian Bute. Eu doar i-am spus că trebuie să lupte cu adversari mai tari. Atât. Mulţi au rupt din context declaraţiile mele şi a reieşit că aş avea ceva cu el. Acum l-am văzut bine fizic şi psihic. Are tot ce îi trebuie să revină din nou acolo sus în boxul profesionist. Repet, o spun din suflet. Are o vârstă bună acum, e cât se poate de copt şi de matur. I-a făcut bine şi schimbarea antrenorilor. Are ce învăţa de la fraţii Howard şi Otis Grand”, ne-a spus cel poreclit „Moşu”, actualmente preşedinte al Federaţiei Române de Box.

Leonard Doroftei şi Mihai Leu au vorbit cu PUTEREA despre revenirea lui Bute
zoom

„Am fost plecat din ţară şi nu am văzut meciul lui Lucian Bute. Am urmărit apoi un rezumat al luptei şi mă bucur pentru el că a revenit cu victorie. E foarte greu să boxezi foarte bine după o pauză aşa de lungă, de 19 luni. De acum înainte îi va fi mai uşor, pentru că va prinde din nou încredere în el. Sunt convins că nu i-a fost uşor după înfrângerile grele cu Froch şi Pascal. A avut nevoie de timp să-şi revină, aşa cum prea bine s-a văzut. Cred că pentru el fiecare meci e un nou început. Trebuie doar să i se dea şanse în continuare şi sigur va profita la maxim de ele. Este bine pregătit fizic, calităţile pe care le posedă nu i le-a luat nimeni, mai trebuie să fie pregătit 100% şi mental, şi cu siguranţă va fi iar sus, în luptă pentru o centură mondială”, ne-a declarat şi Mihai Leu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-17

TAGURI: lucian, bute, leonard doroftei, mihai leu, puterea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...