2018-12-10 20:29


Leonard Doroftei şi-a găsit urmaşul

 |  21:00
Leonard Doroftei şi-a găsit urmaşul

După Leonard Doroftei şi Adrian Diaconu, un alt pugilist din Ploieşti tinde să devină campion mondial. Iulian „Giulian” Ilie se va bate pe 16 septembrie în Sardinia cu italianul Salvatore Erittu pentru titlul IBF Intercontinental la cruiser şi speră că în urma unei victorii va reuşi să obţină dreptul de a-l înfrunta pe deţinătorul centurii supreme, Steve Cunnigham.

Ilie (34 de ani), care a fost campion IBF International până în această vară, se pregăteşte sub comanda lui Leonard Doroftei şi a lui Titi Tudor la Ploieşti pentru duelul de la mijlocul lui septembrie. „Vreau să-l bat rău, să nu aibă nici o şansă în faţa mea. Italienii m-au adoptat pentru că am boxat cinci ani acolo, aşa că sper că nu vor fi probleme mari cu deciziile”, ne-a spus Ilie.

Românul are 17 victorii şi 4 înfrângeri în carieră, în timp ce adversarul său, în vârstă de 29 de ani, este invincibil, obţinând 21 de victorii din tot atâtea posibile până acum. Un succes l-ar putea propulsa pe Ilie în faţa titlului mondial, deţinut de americanul Steve Cunnigham. „Dacă voi câştiga, sper să facem rost de bani pentru un meci cu el. Ar fi un mare pas înainte”, a adăugat pugilistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEXANDRA
23 Oct 2011

bv iuli esti f tare
Random imageUltimele stiri
loading...