2017-01-17 06:42

SPORT


Liderul a câştigat cu emoţii cu Victoria Brăneşti. Un Zuluf a fost aproape să îndoaie Oţelul

 |  19:34
Liderul a câştigat cu emoţii cu Victoria Brăneşti. Un Zuluf a fost aproape să îndoaie Oţelul
Oţelul Galaţi rămâne lider şi după runda cu numărul 32după ce a câştigat în minutul 89 deplasarea de la Victoria Brăneşti, scor 2-1. Echipalui Dorinel Munteanu aşteaptă meciul decisiv cu Timişoara de duminică.

Declaraţiile lui Iancu de zilele trecute şi-au făcutefectul. Virtual retrogradaţi, ilfovenii s-au luptat pentru fiecare minge şichiar au dominat ostilităţile în debutul partidei. În cele din urmă, Buş a deschisscorul în minutul 32, iar liderul a mai marcat o dată prin Ibeh (53’), a căruireuşită a fost anulată pe motiv de ofsaid. Toate speranţele gălăţenilor păreausă fie spulberate, când Nicolae Zuluf (69’), intrat de numai un minut, a egalatcu un şut plasat, iar mai apoi Brăneştiul a ratat o nouă şansă mare. În minutul89, când nimeni nu mai credea în vreo minune, Paraschiv a profitat de obâlbâială în careul advers şi a marcat golul de trei puncte pentru Oţelul.Toată suflarea gălăţeană aşteaptă acum duelul cu Poli Timişoara de la finalulsăptămânii, care va decide noua campioană a României, una în premieră.

Bistriţa, aproape de surpriză la Cluj

Gloria Bistriţa a smuls o remiză, scor 2-2, îndeplasarea de la CFR Cluj, scor 2-2, şi mai are nevoie doar de un meci nulîmpotriva Universităţii Craiova, etapa viitoare, pentru a fi scăpată şimatematic de la retrogradare. Nalaţi (10), cu un gol fabulos, şi Tudose (44) auînscris golurile trupei lui Manea în Gruia, iar gurile rele deja pronosticau ovictorie clară ce ar fi salvat Gloria de la retrogradare. După pauză, CFR aarătat o altă faţă şi a reuşit să egaleze prin Bud (61’) şi Mureşan (73’). Restulpartidelor s-au disputat după închiderea ediţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image