2018-12-13 06:42


LIGA 1. CSU Craiova are cea mai bună medie de driblinguri reuşite pe meci

 |  17:01
LIGA 1. CSU Craiova are cea mai bună medie de driblinguri reuşite pe meci
Florentin Dincă

CSU Craiova are şanse infime să mai prindă un loc de play-off, fiind cu trei etape rămase de disputat din sezonul regultat la opt puncte în spatele lui ASA Târgu Mureş, ocupanta locului 6. Jucătorii olteni se pot mândri totuşi cu ceva. Gruparea din Bănie are o medie de 23 de driblinguri/meci şi este prima în ierarhia fentelor reuşite în acest sezon din Liga 1.

Conform firmei de monitorizare InStat, Craiova le-a depăşit în lupta pentru primul loc din acest clasament pe Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, ambele cu câte 21 de driblinguri/meci.

Clasamentul driblingurilor reuşite pe meci în cele 23 de etape desfăşurate în acest sezon este următorul: CS U Craiova - 23 driblinguri/meci; Steaua, Pandurii - 21 driblinguri/meci; Astra Giurgiu, Viitorul, Poli Timişoara, Petrolul, ASA Tg Mureş, FC Botoşani - 19 driblinguri/meci; Dinamo, CFR Cluj, FC Voluntari - 18 driblinguri/meci; Concordia - 17 driblinguri/meci; CSMS Iaşi - 15 driblinguri/meci, informează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Foto: csuc.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: craiova, media, driblinguri, liga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTI
28 Ian 2016

Aduceti antrenor ca astea nu au nimic in comun cu fotbalul..doar tipa si promovati copii nu va bateti joc de fotbal pacat ca avenm nervi sa ne uitam la un meci..ungurii au facut 8 schimbari si mogosanu una..mai bn ar face sa plece ca nu e bun decit sa tipe ca un animal altceva nimic
MARIAN
28 Ian 2016

Aduceti antrenor nu va bateti joc de bani sa platiti asemenea specii care se numesc antrenori.in meciuri amicale nu face schimbari sa incerce si ceva nou at cind face/? Aveti numai epave pe teren .mai sunt si exceptii e adevarat dar tr sa scapam de toti care maninca bani degeaba.intineriti echipa si nu ne faceti sa ne fie sila de voi
Random imageUltimele stiri
loading...