2019-02-23 15:26


LIGA CAMPIONILOR. Toate drumurile duc spre o FINALĂ de vis

 |  16:08
LIGA CAMPIONILOR. Toate drumurile duc spre o FINALĂ de vis

Real Madrid, deţinătoarea trofelului Ligii Campionilor, va da piept cu Bayern Munchen în semifinalele actualei ediţii a competiţiei, ]n timp ce Liverpool va juca împotriva revelaţiei AS Roma, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon. În cazul în care se respectă calculele hârtiei, Real Madrid şi Liverpool, favoritele disputelor din penultimul act, vom avea parte de o finală de vis şa Kiev.

Bayern Munchen va juca turul acasă, la fel şi Liverpool.

Bayern Munchen şi Real Madrid se întâlnesc pentru a 7-a oară în semifinalele Ligii Campionilor, un record al competiţiei. Spaniolii i-au eliminat pe nemţi în patru dintre cele şase dispute.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional ucrainean Andrei Şevcenko, selecţionerul naţionalei ţării sale şi ambasadorul finalei din acest an.

Prima manşă a semifinalelor va avea loc la 24 şi 25 aprilie, iar manşa secundă la 1 şi 2 mai.

Finala competiţiei este programată în 26 mai, la Kiev.

S-au stabilit şi semifinalele din Europa League, sezonul 2017-2018, conform tragerii la sorţi care a avut loc la sediul UEFA, de la Nyon.

Programul semifinalelor Europa League:

Marseille - Salzburg

Arsenal - Atletico Madrid

Semifinalele Europa League sunt programate pe 26 aprilie (turul) și 3 mai (returul).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-13

TAGURI: liga campionilor, tragere la sorti, finala, semifinale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
13 Apr 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când doctorul ODUMODU a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri
loading...