2016-10-27 14:18

SPORT


Liga Mol se transformă în campionat regional

 |  16:54
Liga Mol se transformă în campionat regional

În urma unor decizii luate de conducerile Ligii Mol la hochei pe gheaţă şi Slohokej se va trece la formarea unui campionat regional cu echipe din cinci ţări, Croaţia, România, Ungaria, Serbia, Slovenia, anunţă Federaţia Română de pe Gheaţă (FRHG). Până acum, Liga Slohokej era alcătuită din echipe din Slovenia, plus una din Croaţiaşi una din Serbia, în timp ce Liga Mol era formată cu echipe din Ungaria şi România. “Acest plan este acum susţinut şi de echipe, astfel încât pregătirea poate începe. Părţile participante au subliniat că pentru o colaborare de succes, cel mai important este găsirea resurselor financiare necesare”, se arată în comunicatul FRHG.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: Hochei, liga regionala, liga molComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

FRF a aprobat regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească 10% din sumele primite din transferuri către centrele de copii și juniori Comitetul Executiv al FRF a adoptat ieri regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească... 24 Oct 2016 | (0)
Stanciu a rămas dator Transferat cu surle şi trâmbiţe la începutul lunii septembrie de la Steaua la Andrerlecht,... 24 Oct 2016 | (0)