2016-10-24 15:39

SPORT


Liviu Ganea, la CFR Cluj!

 |  16:50
Liviu Ganea, la CFR Cluj!

Intrat în război cu conducătorii lui Dinamo, deoarece a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului, Liviu Ganea şi-a găsito destinaţie surprinzătoare. Nu a fost Astra sau FCM Târgu-Mureş, ci rivala câinilor în lupta pentru titlu, CFR Cluj. Atacantul a semnat pe trei ani şi jumătate, va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, plus o primă de instalare consistentă.

“Aveam nevoie de o schimbare. M-a atras proiectul de la CFR Cluj. Am vrut neapărat să merg la o echipă care vrea mereu performanţă, care se bate în fiecare an pentru cupă şi campionat. La Astra, de unde am mai avut o ofertă, nu era posibil, cel puţin deocamdată. Am semnat pe 3 ani şi jumătate, adică până în vara lui 2015. Nu va fi uşor să mă impun la CFR, sunt atacanţi foarte buni în lot, însă am mare încredere în mine, că pot mult mai mult decât am arătat la Dinamo. La o echipă cu pretenţii, cum e CFR Cluj, este benefică concurenţa. Mă voi bate cu şanse egale la titularizare. Nu îmi va fi greu să lupt contra lui Dinamo la titlu. Nu pot însă nici să uit repede că am petrecut şapte ani în Ştefan cel Mare, însă Dinamo e la trecut acum pentru mine, CFR reprezintă viitorul”, a spus pentru “Puterea”, noul jucător al CFR-ului.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Liviu_ganea, cfr_cluj, transfer, dinamoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Prima reacţie a lui Denis Alibec după ce a semnat cu Steaua. ”Vin hotărât să câștig trofee” Telenovela transferului lui Denis Alibec de la Astra la Steaua s-a încheiat miercuri noapte.... 13 Oct 2016 | (0)
Oltenii chiar au prins aripi după succesul cu Dinamo. Mulţescu: “Cum să nu vrem să ieşim campioni? Victoria cu Dinamo a adus-o pe CSU Craiova la doar trei puncte în urma liderului Steaua. Oltenii... 20 Oct 2016 | (0)