2016-12-09 00:12

SPORT


Liviu Ganea, la CFR Cluj!

 |  16:50
Liviu Ganea, la CFR Cluj!

Intrat în război cu conducătorii lui Dinamo, deoarece a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului, Liviu Ganea şi-a găsito destinaţie surprinzătoare. Nu a fost Astra sau FCM Târgu-Mureş, ci rivala câinilor în lupta pentru titlu, CFR Cluj. Atacantul a semnat pe trei ani şi jumătate, va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, plus o primă de instalare consistentă.

“Aveam nevoie de o schimbare. M-a atras proiectul de la CFR Cluj. Am vrut neapărat să merg la o echipă care vrea mereu performanţă, care se bate în fiecare an pentru cupă şi campionat. La Astra, de unde am mai avut o ofertă, nu era posibil, cel puţin deocamdată. Am semnat pe 3 ani şi jumătate, adică până în vara lui 2015. Nu va fi uşor să mă impun la CFR, sunt atacanţi foarte buni în lot, însă am mare încredere în mine, că pot mult mai mult decât am arătat la Dinamo. La o echipă cu pretenţii, cum e CFR Cluj, este benefică concurenţa. Mă voi bate cu şanse egale la titularizare. Nu îmi va fi greu să lupt contra lui Dinamo la titlu. Nu pot însă nici să uit repede că am petrecut şapte ani în Ştefan cel Mare, însă Dinamo e la trecut acum pentru mine, CFR reprezintă viitorul”, a spus pentru “Puterea”, noul jucător al CFR-ului.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Liviu_ganea, cfr_cluj, transfer, dinamoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Şi-a ales părintele în detrimentul banilor Liberă de contract după despărţirea rapidă de FC Midtjylland, internaţionala Eliza Buceschi a... 01 Dec 2016 | (0)
Goe cel mic impresionează în India Hulit de fani pe la mai toate echipele pe la care a trecut, mai ales la Dinamo, Lucian Goian,... 05 Dec 2016 | (0)