2017-01-22 22:21


Ljubljana, primul obstacol către finala Ligii!

 |  14:38
Ljubljana, primul obstacol către finala Ligii!

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, îşi începe aventura serioasă spre finala Ligii Campionilor. Un obiectiv la care elevele lui Radu Voina visează non-stop de câţiva ani. Adversarele din grupa principală sunt Buducnost, Metz şi Krim Ljubljana, pe ultima o va întâlni chiar mâine în deplasare, ora 19.00, pe DigiSport 1.

Antrenorul vâlcencelor speră într-o victorie în meciul de debut din Slovenia, care ar conta enorm moral pentru fetele sale. Însă îi va fi extrem de greu, deoarece se confruntă cu multe probleme de lot. Neagu, Stanca şi Ungureanu sunt indisponibile de mai mult timp, iar Farcău şi Vetkova sunt şi ele out, ultima bolnavă de rubeolă. Din cauza numeroaselor absenţe, Voina a apelat la junioarea Nicoleta Safta, cea care are posibilitatea să debuteze la doar 17 ani în Liga Campionilor. Pe de altă parte, în lot va apărea după două luni de absenţă şi portăriţa Sanela Knezovic, însă între buturi se va afla , care revine şi ea într-o competiţie majoră după 3 ani.

“Orice echipă este periculoasă. Contează forma pe care o prinzi în ziua jocului. Mergem la victorie în fiecare meci. E important să păşim cu dreptul în competiţie”, spune Adina Meiroşu.

Program Oltchim:

Krim – Oltchim (mâine, ora 19.00)

Oltchim – Metz (12 februarie, ora 18.00)

Oltchim – Buducnost (19 februarie, ora 18.00)

Metz – Oltchim (26 februarie, ora 18.30)

Oltchim – Krim (4 martie, ora 18.00)

Buducnost – Oltchim (11 martie, ora 20.00)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: Oltchim_ramnicu_valcea, krim_ljubljana, liga_campionilorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image