2017-01-22 10:15

SPORT


LPF a aprobat caietul de sarcini pentru drepturile tv. Hotărârea a fost votată de majoritatea cluburilor, Steaua s-a opus

 |  18:07
LPF a aprobat caietul de sarcini pentru drepturile tv. Hotărârea a fost votată de majoritatea cluburilor, Steaua s-a opus
Adunarea Generală a LPF a aprobat caietul de sarcini al licitaţiei privindcesiunea drepturilor audiovizuale, de telefonie mobilă şi internet şi de televiziune,referitoare la transmiterea partidelor de fotbal din cadrul Ligii I pentruurmătoarele trei sezoane, iar licitaţia a fost programată pentru 4 aprilie. “Cluburile austudiat caietul de sarcini, s-au făcut propuneri şi s-a ajuns la un rezultat. Caietul de sarcini a fost aprobat cu majoritate de voturi, nu înunanimitate, pentru că Steaua a votat împotrivă, la un anumitsegment, Sportul s-a abţinut, iar clubul Universitatea Craiova nici măcarnu a participat”, a spus secretarul general la LPF,Valentin Alexandru. ReprezentantulStelei în Adunarea Generală, Valeriu Argăseală,a confirmat votul contra: “Am votat împotrivă. Noi am avutnişte propuneri, iar ele nu au fost acceptate şi atunci nu am fost de acord cuvotul care s-a dat pentru caietul de sarcini”.

PreşedinteleLPF, Dumitru Dragomir, nu a fost impresionat de refuzul grupării din Ghencea: “DacăAdunarea Generală, în unanimitate de voturi, a hotărât, contează unul care azis nu? Păi asta e democraţia, asta e frumuseţea. Întrebaţi-i pe cei de laSteaua de ce nu au fost de acord. Eu sunt foarte mulţumit de toţi membriiAdunării Generale, inclusiv de cei care votează strâmb”.

De asemenea,s-a decis că de licitaţie se va ocupa firma de avocaturăreprezentată de Cătălin Ciubotă, care chiar este avocatul Stelei, dar reprezintă şi LPF. Comisia pentru organizarea licitaţiei va fi alcătuită din doireprezentaţi ai cluburilor şi doi ai Ligii Profesioniste, dar şi de cele treipersoane care sunt autorizate să semneze contractul cu câştigătorul saucâştigătorii licitaţiei. S-aaprobat şi structura contractului, dar şi problema cu pachetele, astfel că înfinal au rămas nouă pachete.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image