2017-01-19 23:44

SPORT


Lucescu vrea iar la volan

 |  17:38
Lucescu vrea iar la volan

Internat de peste două săptămâni la Spitalul Universitar din Bucureşti, Mircea Lucescu abia aşteaptă să părăsească unitatea spitalicească. Dorinţele sale imediate? Să revină mai repede la fotbal, dar să şi urce din nou la volan, în ciuda faptului că accidentul rutier în care a fost implicat se putea încheia tragic.

„Mă simt mult mai bine, ba chiar foarte bine. Sunt într-o perioadă de recuperare, dar sper că în curând voi putea pleca acasă”, a spus Lucescu, care a infirmat şi speculaţiile legate de faptul că, în urma accidentului, nu mai are curaj să urce la volan prea curând: „Voi conduce din nou. De ce nu? Am văzut tramvaiul venind, manipulantul m-a văzut şi el pe mine şi am fost sigur că va opri”.

Pe de altă parte, şi locuitorii din Doneţk vor să-l vadă cât mai repede pe român la antrenamentele lui Şahtior, iar în acest sens, în oraşul ucrainean s-au amplasat mai multe panouri stradale cu imaginea sa, în care susţinătorii îi urează însănătoşire rapidă. În acest timp, a plecat în cantonament la Dubai, acolo unde va întâlni într-o partidă amicală naţionala Uzbekistanului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Lucescu, condus, volan, masina, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri