2018-12-13 16:03


Lucian Bute, învins de James DeGale

 |  08:46
Lucian Bute, învins de James DeGale

James DeGale și-a păstrat titlul mondial, învingându-l pe Lucian Bute, la puncte, într-un meci ce a avut loc pe Videotro Arena din Quebec. Decizia a fost una unanimă.

Lucian Bute a avut o evoluție peste așteptări în confruntarea cu James DeGale, pentru titlul IBF la categoria supermijlocie. DeGale și-a apărat pentru prima dată centura, iar Bute i-a oferit o replică pe măsură. Specialiștii îl vedeau favorit pe britanic, însă prestația românului a fost una apreciată, mai ales în partea a doua a meciului.La final, după ce a auzit verdictul, britanicul a părut ușurat, iar fanii românului au început să huiduie decizia.”E un mare campion, o să revină, o să vedeți” a spus James D Gale la final, despre Lucian Bute.”A fost o luptă grozavă, am dat tot ce am putut. A fost o luptă strânsă, e campion mondial. Dacă arbitrii i-au dat victoria, respect asta” a spus Bute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: Bute, invins, De Gale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
29 Noi 2015

RUSINE!.....ca nici o televiziune NU a transmis meciul lui BUTE!!!!....ce fel de tara santem ,daca 85 de tari televizeaza meciul lui BUTE si tara lui NU?......la cati bani se fura in tara asta ,nu se gasea acolo o suma ridicola sa poata fi vazut meciul?....un pensionar dezamagit de modul cum sant "tratati" marii nostrii sportivi!.....
MARIA
29 Noi 2015

Corect Zorro,lifte de conducatori la toate capitolele...se impiedica intre picioare de graba ce o au la furat!!!
Random imageUltimele stiri
loading...