2018-12-16 22:27


Lucian Bute la cântarul oficial: Vreau să devin din nou campion mondial

 |  13:52
Lucian Bute la cântarul oficial: Vreau să devin din nou campion mondial

Lucian Bute este pregatit sa revina in ringul de box, iar vineri seara a avut loc cantarul oficial inainte de lupta de duminica dimineata cu britanicul James DeGale.

"Este o ocazie extraordinara sa lupt pentru vechea mea centura in fata fanilor din orasul meu. Cred ca ma vor impinge spre victorie. Vreau sa devin din nou campion mondial. Cred ca (DeGale) este cel mai bun din lume la categoria mijlocie in acest moment, dar am mare incredere in mine.

Sunt pregatit sa devin din nou campion mondial. Sunt sanatos si ma simt extraordinar din punct de vedere fizic. Am puterea sa il dobor si calitatile sa boxez cu el. Acum am ocazia sa imi recastig centura in fata unui alt pugilist englez", a spus Lucian, citat de Ziare.com.

La randul sau, antrenorul Howard Grant spune ca romanul va readuce centura "acolo unde ii este locul".

"Am facut tot ce trebuia sa facem. Lucian este pregatit 100 la suta sa surprinda pe oricine sambata. Stie cum este sa porti centura. A purtat-o aproape cinci ani si vine sambata sa o ia inapoi si sa o duca acolo unde ii este locul", a spus antrenorul lui Bute.

Meciul dintre Lucian Bute si James DeGale, din noaptea de sambata spre duminica, va avea loc la Videotron Centre din Quebec.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: lucian bute, box, campion, james degale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...