2017-01-24 01:06


Lucian Bute: „Următorul meci vreau să fie în România“

 |  16:32
Lucian Bute: „Următorul meci vreau să fie în România“

Campionul mondial şi-a reafirmat încă o dată dorinţade a boxa măcar o dată în România cu centura IBF pe masă, după ce anul trecut afost uitat de autorităţile care îi promiseseră sprijinul. Acesta a vorbitpentru B1 TV unde s-a decis lupta cu Magee, dar şi despre planurile sale deviitor.

Lucian, cum a fost meciul?

Săştiţi că nu am fost în vacanţă la Miami. L-am studiat pe Magee, iar upercutulnu a venit întâmplător. După câteva reprize, mi-am lăsat braţele să lucreze. Numi-am subestimat deloc adversarul, pentru că o lovitură poate schimba soartaunui boxer. Lovitura la ficat din repriza a 6-a i-a încetinit ritmul şi ampreluat controlul.

Care este următorulpas? S-a vorbit despre faptul că vei boxa în România.

Încănu ştiu exact ce va urma, dar luni sau marţi voi discuta cu cei de la Interboxşi sper ca în viitorul apropiat să boxez la noi în ţară. Asta înseamnă priniunie sau iulie.

Unul dintre posibiliităi adversari, Mikel Kessler, a fost în tribune şi a părut destul deîngrijorat.

Ela fost în sală, dar am înţeles că are în continuare probleme la ochi, că nu s-arefăcut complet după meciul cu Froch. Încă nu se pune problema unui meci cu el.Dacă va fi ceva, asta se va întâmpla probabil în noiembrie sau decembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image