2019-01-23 05:19


Lui Laurenţiu Reghecampf îi pare rău că Steaua nu a mai marcat

 |  07:58
Lui Laurenţiu Reghecampf îi pare rău că Steaua nu a mai marcat

Laurenţiu Reghecampf, a declarat după ce Steaua a câştigat Supercupa României la fotbal, 3-0 cu Petrolul Ploieşti, că îi pare rău pentru faptul că echipa sa nu au mai marcat.

"Îmi pare rău că nu am reuşit mai multe goluri, mai avem de lucrat la finalizare. Totuşi, jucătorii noştri sunt tineri, de mare valoare, ei trebuie să o califice pe Steaua în grupele Champions League'', a afirmat Reghecampf la final.

Laurenţiu Reghecampf a subliniat că "Petrolul este o echipă foarte bună, dar fundaşul lor central (Enza-Yamissi) a luat roşu pentru două prostii. Este foarte greu să joci împotriva Stelei în zece oameni", precizând că ''Petrolul va avea un rol important în următorul campionat''.

Reghecampf l-a lăudat pe atacantul muntenegrean Nikolic, care ''este numărul 1, un jucător care munceşte foarte mult şi e cel mai bine pregătit. Sunt mulţumit şi de Tănase, recuperează multe mingi şi îşi pune în valoare tehnica. Piovaccari nu este încă pregătit, mai are nevoie de timp", ca şi Nicolae Stanciu.

Laurenţiu Reghecampf a menţionat că faţă de sezonul trecut singura schimbare este intrarea lui Gabi Iancu, în locul lui Raul Rusescu, transferat la FC Sevilla.

Steaua Bucureşti a câştigat Supercupa României la fotbal, după ce a învins pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 3-0 (3-0), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Steaua a cucerit a şasea sa Supercupă, graţie golurilor marcate Stefan Nikolic (21), Lukasz Szukala (32) şi Mihai Pintilii (42). Alexandru Bourceanu (Steaua) a ratat un penalty în min. 29 (a apărat Pecanha), iar Petrolul a evoluat o mare parte din timp în 10 oameni, Enza-Yamissi fiind eliminat în min. 28.

Cu această ocazie, la Steaua au debutat oficial Nicolae Stanciu şi atacantul italian Federico Piovaccari, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Supercupa e la Steaua! Petrolul, fără vlagă – FOTO şi VIDEO
Steaua a câştigat a şasea Supercupă după 3-0 cu Petrolul

TAGURI: laurentiu, reghencampf, steaua, marcat, supercupa, super, cupa, petrolul, ploiesti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...