2016-12-10 18:51

SPORT


Lui Dodel nu i-a sunat ceasul

 |  16:04
Lui Dodel nu i-a sunat ceasul

Steliştii au avut azi dimineaţă programată vizita medicală la INMS. Conştiincioşi, toţi jucătorii au venit în jurul orei 8.00, mai puţin unul. Cristi Tănase, alias Dodel, a sosit cu două ore întârziere, când majoritatea coechipierilor săi terminaseră deja vizita medicală. Cu ochii umflaţi de somn, fotbalistul a aruncat o scuză patetică: “Nu mi-a sunat alarma”.

Cel mai grăbit a fost sârbul Martinovic, care la ora 10.00 încheiase turul cabinetelor. Apărătorul s-a declarat surprins că a scăpat aşa de repede de acest “calvar”. “Anul ăsta a fost mai bine. Anul trecut am stat aici patru ore, acum am terminat mult mai repede”, a spus sârbul, care este convins că  are de departe cei mai buni jucători din România: “Avem cel mai bun lot, am spus-o şi înainte de transferuri. Însă trebuie să arătăm asta şi pe teren”. În altă ordine de idei, noua achiziţie, Vlad Chiricheş, nici nu a apucat să joace vreun minut în tricoul roş-albastru, că deja se gândeşte la un transfer de răsunet în Vest: “Vreau să ajung la o echipă cât mai mare din Anglia sau dintr-un campionat foarte puternic. Din Anglia cel mai mult îmi place Liverpool, îmi place atmosfera de acolo.

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: Dodel, steaua, vizita medicala, ceasComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Spitalele din Bucureşti care vor asigura asistența medicală în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie Direcția de Sănătate Publică a Capitalei a anunţat, într-un comunicat de presă, că nouă... 29 Noi 2016 | (0)
Ministrul de Interne, vizită inopinată la Serviciul Permise Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a efectuat, luni dimineaţa, o vizită inopinată la... 28 Noi 2016 | (0)