2017-01-19 08:48

SPORT


Lui Neşu i s-a prelungit “contractul”

 |  15:11
Lui Neşu i s-a prelungit “contractul”

Drama prin care Mihăiţă Neşu trece de şase luni încoace i-a determinat pe şefii lui Utrecht să ia o decizie extrem de importantă în privinţa românului. Emoţionaţi de faptul că acum zece zile, Neşu a venit în căruciorul cu rotile la stadion să urmărească evoluţia colegilor săi în derby-ul cu Ajax, oficialii se gândesc că, dacă starea de sănătate îi va permite pe viitor, să îi ofere acestuia un post în conducerea clubului. Neşu mai are contract de fotbalist cu Utrecht până în vara anului următor, iar salariul în valoare de de 450.000 de euro pe sezon îi va fi plătit în întregime.

”Mihai va avea un loc de muncă la club, dacă el se va simţi în stare să facă asta. Ne-am consultat cu el şi cu familia lui şi îi vom sprijini fundaţia care o deţine. În ultimele săptămâni au existat multe contacte între el şi diverse persoane care vor să se implice în acest proiect”, a declarat manegerul general al lui Utrecht, Wilco van Schaik.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DRACU GOL
21 Noi 2011

UN GEST DEOSEBIT DE CIVI LIZATIE SI COMPASIUNE PEN TRU UN OM AFLAT INTR-O SI TUATIE DIFICILA.
DRACU GOL
21 Noi 2011

FELICITARI OLANDEZILOR PE NTRU ACEST GEST , AVIZ MA RINARULUI DE LA COTROCENI SI CIRACILOR BOC, UDREA , BACONSKI , NU ACCEPTA OLANDEZII IN PREAJMA LOR , PERSOANE FARA COMPASI UNE , LIPSITE DE ELEMENTA RA CIVILIZATIE , NEAMURI PROASTE PE SCURT. SICTIR. P.S. TANTI SULFINA BARB U IA AMINTE DE LA OLANDEZ I CUM E CU GRIJA PT PERSO ANELE CU DIZABILITATI, PO ATE INVETI CEVA.

Adauga un comentariu

Random image