2017-01-22 22:27


Mâine, derby cu Luxemburg la Piatra Neamţ. Ne mobilizăm şi noi?

 |  18:15
Mâine, derby cu Luxemburg la Piatra Neamţ. Ne mobilizăm şi noi?

Naţionala României are şansa de a obţine prima victorie într-un mecioficial după aproape un an şi jumătate în faţa reprezentantei micuţului ducat.În octombrie, Luxemburgul a obţinut o remiză albă în faţa Belarusului, echipăpe care tricolorii nu au putut să o învingă cu o lună mai devreme.

Răzvan Lucescu intenţionează să schimbe aproape întotalitate echipa folosită în coşmarul de la Zenica, unde mingea s-a jucat înterenul nostru în mai bine de 80% din timp. “Găurile”Râpă, Alexa, Florescu şi Deac vor fi înlocuite cu Săpunaru, Mureşan, Cociş şiZicu, în timp ce căpitanul de conjunctură din Bosnia, Gabi Tamaş, a acuzat oaccidentare şi nu va fi folosit azi. Gurile rele susţin însă că acestaintenţionează să îl urmeze pe Rădoi şi să se retragă din prima reprezentativă. Locul său în centrul defensivei va fi luat, cel mai probabil, de tânărulPaul Papp, convocat de urgenţă de la FC Vaslui. De asemenea, nici Mutu şi Goiannu îşi vor mai găsi locul în primul 11, urmând să fie menajaţi.

“Merg până la capăt

Înciuda faptului că echipa a obţinut doar două puncte în patru meciuri şi ocupăun ruşinos loc 5, selecţionerul refuză să se gândească la demisie. “Şansele noastre de calificare sunt intacte pentru că vom juca acasămeciurile importante. Iar cât sunt şanse, eu merg până la capăt”, spusieri Lucescu jr.

ROMÂNIA– LUXEMBURG, ORA 20.45, PIATRA NEAMŢ, TVR 1

Echipa probabilă: Pantilimon -Săpunaru, Gardoş, Papp, Raţ - Torje, Mureşan, Cociş, Zicu - Marica, Stancu

“Mi-e teamă de meciulcu Luxemburg, pentru că noi nu avem o posesie bună şi vom avea un meci foartegreu”

Ionuţ Lupescu, director general FRF


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-12-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image