2018-12-14 19:15


Marcel Popescu va fi din vară noul director sportiv al Stelei. Vine şi Conceicao?

 |  11:08
Marcel Popescu va fi din vară noul director sportiv al Stelei. Vine şi Conceicao?
ImpresarulMarcel Popescu va ocupa din sezonul viitor funcţia de director sportiv alStelei, iar cel mai probabil, Gigi Becali va negocia în acest sens şi cuantrenorul Antonio Conceicao.

Popescua mai colaborat cu Universitatea Craiova în anii 90 şi de curând cu CFR Cluj,ajutând formaţia din Gruia, prin transferurile efectuate, să câştige primultitlu din istorie.

Conformdeclaraţiei patronului, Popescu va avea exact aceleaşi atribuţii ca şimanagerul general Mihai Stoica. "Ei asta trebuie să facă. Să transferejucători buni", a explicat Becali.

Stoicanu a însoţit echipa la Severin pentru meciul cu Pandurii, dând cursspeculaţiilor că ar putea fi îndepărtat de la club, însă adevăratul motiv estefaptul că a plecat în această dimineaţă spre Portugalia în căutare de jucători.

Dinvară, la echipă va ajunge cel mai probabil şi antrenorul portughez AntonioConceicao, protejatul lui Marcel Popescu. Becali a rămas impresionat derezultatele obţinute de tehnician la FC Braşov, formaţia care a învins Steauaîn Ghencea cu 3-0. Când a fost întrebat de Conceicao, Becali a replicat:"Mai bine nu vă spuneam".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...