2018-12-18 15:12


Maria Sharapova revine mai repede pe teren

 |  17:38
Maria Sharapova revine mai repede pe teren

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să-i reducă suspendarea Mariei Șarapova de la 2 ani la 15 luni. Maria Șarapova va putea reveni în competiție pe 26 aprilie 2017

Rusoaica Maria Șarapova, fost număr 1 mondial și câștigătoare a cinci titluri de Mare Șlem, a fost suspendată pe 26 ianuarie 2016, pentru doi ani de către Federația Internațională de Tenis, după ce a fost testată pozitiv cu Meldonium în timpul Openului Australiei din acest an, notează Mediafax.

Sportiva în vârstă de 29 de ani a precizat faptul că nu știa că Meldonium este interzis și nu a încercat să folosească o substanță pentru îmbunătățirea performanței sportive.

"Am luat prima dată substanța în 2006, am avut mai multe probleme de sănătate în acea perioadă, aveam și un deficit de magneziu. În plus, este un istoric familial de diabet. Am continuat să iau substanța doar pentru că mă menținea sănătoasă", spunea Șarapova în martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: maria sharapova, teren, tenis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA PACURARU
04 Oct 2016

Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN
Random imageUltimele stiri
loading...