2017-01-21 08:23

SPORT


Marica: Am simţit că joc pentru Steaua

 |  18:15
Marica: Am simţit că joc pentru Steaua

Ciprian Marica a dat primul gol la Schalke, reuşită care i-a ajutat indirect pe stelişti să se califice în 16-imile Ligii Europa. Chiar dacă este dinamovist pursânge, atacantul se felicită că a adus o bucurie imensă tuturor steliştilor înainte de Crăciun.

“E bună poanta că aş fi jucat pentru Steaua. Dar, dincolo de glumă, eu chiar asta am simţit. În momente de-astea se zice că eşti profesionist, că aperi blazonul echipei tale, că-ţi faci doar datoria. Dar eu am jucat şi pentru România, am vrut să profit la maximum de şansa de a le oferi o bucurie românilor, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor.

Nu m-a sunat nimeni să mă felicite, şi nici nu e nevoie să o facă. Calificarea este a Stelei, a jucătorilor, a lui Ilie Stan, a conducerii, a oamenilor care au umplut stadionul. M-au făcut şi pe mine, un «câine» crescut în Ştefan cel Mare, mândru că sunt român”, spune Marica pe site-ul său.

Internaţionalul român nu a uitat de drama lui Cornel Dinu, care şi-a pierdut soţia: „Îi doresc din suflet lui Mister să fie puternic în aceste momente. A însemnat mult pentru mine ca om şi ca sportiv, mi-a marcat cariera şi durerea dânsului mi se transmite cumva şi mie. Condoleanţe, Mister”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: Marica, steaua, liga europa, dinamovistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image