2016-10-26 12:29

SPORT


Marica: Am simţit că joc pentru Steaua

 |  18:15
Marica: Am simţit că joc pentru Steaua

Ciprian Marica a dat primul gol la Schalke, reuşită care i-a ajutat indirect pe stelişti să se califice în 16-imile Ligii Europa. Chiar dacă este dinamovist pursânge, atacantul se felicită că a adus o bucurie imensă tuturor steliştilor înainte de Crăciun.

“E bună poanta că aş fi jucat pentru Steaua. Dar, dincolo de glumă, eu chiar asta am simţit. În momente de-astea se zice că eşti profesionist, că aperi blazonul echipei tale, că-ţi faci doar datoria. Dar eu am jucat şi pentru România, am vrut să profit la maximum de şansa de a le oferi o bucurie românilor, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor.

Nu m-a sunat nimeni să mă felicite, şi nici nu e nevoie să o facă. Calificarea este a Stelei, a jucătorilor, a lui Ilie Stan, a conducerii, a oamenilor care au umplut stadionul. M-au făcut şi pe mine, un «câine» crescut în Ştefan cel Mare, mândru că sunt român”, spune Marica pe site-ul său.

Internaţionalul român nu a uitat de drama lui Cornel Dinu, care şi-a pierdut soţia: „Îi doresc din suflet lui Mister să fie puternic în aceste momente. A însemnat mult pentru mine ca om şi ca sportiv, mi-a marcat cariera şi durerea dânsului mi se transmite cumva şi mie. Condoleanţe, Mister”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: Marica, steaua, liga europa, dinamovistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ciprian, nu te mai face de râs Marica nu se lasă. Marica nu vrea să se retragă. La 31 de ani, Marica speră să prindă un... 19 Oct 2016 | (0)
Steaua, doar un egal cu FC Zurich Steaua și FC Zurich au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), joi seara, pe Arena Națională din... 20 Oct 2016 | (0)